Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Mirëmbajtja

Marrja e masave paraprake, shpërblehet

Ne ju ofrojmë një shumëllojshmëri opsionesh për të kontrolluar rregullisht që produktet tona funksionojnë mirë dhe për të siguruar që ata të punojnë me besueshmëri në planin afatgjatë. Duke vepruar kështu, ne i përshtatim zgjidhjet tona të mirëmbajtjes me kërkesat tuaja individuale dhe produktet tuaja në vend. Për të siguruar funksionimin e qetë të sistemit, ekspertët tanë rregullisht kontrollojnë, monitorojnë dhe mirëmbajnë të gjithë përbërësit e nevojshëm të sistemit.

Një nivel i lartë komoditeti sigurohet për shkak të besueshmërisë operacionale dhe shfrytëzimit optimal të energjisë. Dhe kjo vjen me kosto të ulët, pasi që masat e mirëmbajtjes dhe riparimit janë ulur ndjeshëm. Në ditët e sotme është provuar se mbi 50% e të gjitha thirrjeve të urgjencës dhe shërbimit mund të shmangen nga inspektimet. Gabimet zbulohen herët këtu, përpara se të mund të çojnë në ndërprerje të prodhimit dhe dëmtime më të mëdha me kostot pasuese.

Shërbim mirëmbajtje i bërë me porosi

Edhe kontratat standarde të mirëmbajtjes nga Wilo garantojnë besueshmëri operacionale dhe ju bindin me shërbimin tonë gjithëpërfshirës 24/7. Në bazë të një çmimi fiks, kontratat individuale të cilat janë përshtatur posaçërisht për nevojat tuaja gjithashtu mund të bien dakord. Këtu, të gjitha shërbimet janë të dokumentuara me përpikëri. Zgjidhni fushën e shërbimeve që ju nevojiten nga modelet tona të kontratës dhe përputhni nevojat tuaja individuale me produktet tona.

Modelet e kontratave të mirëmbajtjes

Shërbimet Basic Comfort Premium
Kontrolli i funksionit nga viti i 2-të x x
Pastrimi x x x
Mbushjet e azotit për të gjitha enët me presion të diafragmës që i përkasin pompës / sistemit të përfshirë x x x
Asnjë pagë ose shpenzime udhëtimi për riparime të vogla të cilat mund të kryhen gjatë mirëmbajtjes x x x
Të përfshira të konsumit x x
Pa punë ose shpenzime udhëtimi për riparime të vogla ndërmjet intervaleve të mirëmbajtjes (jashtë orarit normal të shërbimit) x x
Pa punë ose shpenzime udhëtimi për riparime të vogla ndërmjet intervaleve të mirëmbajtjes (jashtë orarit normal të shërbimit, përfshirë fundjavat) x
Veshur pjesë të përfshira x
Operacion emergjent <24 orë në rast defekti x
Modalitetet kontraktuale
Kontrata mund të bëhet: mujore, tremujore, gjysmëvjetore, vjetore ose x x x
Periudha minimale e kontratës 1 vit 1 vit 2 vjetore

Sherbimi yne per ju:

  • Garantimi i sigurisë maksimale operacionale
  • Inspektimi profesional i sistemit të pompës dhe sistemit
  • Punë mirëmbajtjeje dhe riparimi
  • Zgjidhja individuale e mirëmbajtjes në bazë të çmimit fiks
  • Dokumentimi i gjithë punës së mirëmbajtjes në listën e kontrollit
  • Tregimi i statusit aktual të inspektimit
  • Shërbimi gjithëpërfshirës aktiv 24/7

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Përdorni aplikacionin Wilo-Assistant dhe na lejoni t'ju mbështesim me mirëmbajtjen e sistemit tuaj.

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Paketat e shërbimeve Wilo ju ofrojnë një shkallë të lartë mundësie dhe ju lejojnë të kombinoni shërbimet individuale së bashku dhe në këtë mënyrë të përshtatni fushën e shërbimeve me nevojat tuaja individuale. Në këtë mënyrë, ju nuk mund të arrini vetëm siguri financiare, por edhe besueshmëri operacionale. Kontrollet e instalimit, komisionimit dhe mirëmbajtjes - të gjitha pjesë e paketës suaj gjithëpërfshirëse të shërbimit Wilo. Ju do të merrni këshilla kompetente dhe profesionale nga kolegët tanë të shërbimit dhe do të merrni saktësisht ofertën e personalizuar të shërbimit që ju nevojitet për produktin tuaj specifik. Ne ofrojmë paketa shërbimesh të paracaktuara në tre madhësi për ta bërë më të lehtë për ju që të kombinoni shërbimet individuale. Thjesht zgjidhni fushën e shërbimeve që përshtaten me kërkesat tuaja. Nëse kërkohet, ju gjithashtu mund të përshtatni lehtësisht paketat individualisht me nevojat tuaja dhe t'i zgjeroni ato me module shtesë të shërbimit.

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në mënyrë që t'ju ofrojmë një ofertë individuale të mirëmbajtjes.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë