Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Shërbimet e ndërtesave

Përdorimi i ndërtesave gjithnjë e më shumë kërkon përdorimin e sistemeve inovative dhe të kursimit të energjisë të bëra nga përbërës të koordinuar në mënyrë optimale. Për shtëpitë me një, dy dhe me shumë familje, si dhe për institucionet tregtare, ne ofrojmë pompa dhe sisteme të teknologjisë së lartë të cilat gjithmonë ofrojnë një furnizim të besueshëm dhe miqësor me mjedisin.

Menaxhimi i ujit

Menaxhimi i ujit është segmenti në fushat e furnizimit me ujë dhe kullimit dhe kanalizimit, në të cilin ne kemi një njohuri të shkëlqyeshme dhe shumë vite ekspertizë. Të gjitha pompat dhe sistemet Wilo janë shumë të teknologjikizuara dhe të specializuara, për të përmbushur kërkesat tuaja specifike.

Industria

Furnizimi me impiante industriale është një segment shumë i gjerë dhe ekonomikisht kompleks me sisteme shumë të specializuara pompimi. Wilo e ka dëshmuar veten në këtë fushë që prej dekadash dhe i ka qëndruar besnik të gjitha kërkesave me cilësi vazhdimisht të lartë.

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.