Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Vënia fillestare në punë

Performanca e lartë është forca jonë.

Besojini shërbimit të vënies fillestare në punë nga Wilo duke siguruar një proces të qetë kur zbatoni sisteme të reja në instalimet tuaja. Ne do t'ju shoqërojmë me kënaqësi gjatë gjithë procesit të vënies në punë të produkteve tona dhe do t'ju mbështesim hap pas hapi. Ju do të përfitoni drejtpërdrejt nga përparësitë e produkteve tona dhe performanca e tyre në veprim. Teknikët tanë të kualifikuar të shërbimit do t'ju njohin me të gjitha pikat e forta për të garantuar një nisje të sigurt dhe optimale.

Pse duhet të përfitoni nga ekspertiza jonë e vënies fillestare në punë:

Pompa është pjesë e një sistemi kompleks furnizimi, prandaj synimii instaluesve profesionistë gjatë vënies në punë është kryesisht tek teknologjia e sistemit të nivelit më të lartë. Sidoqoftë, vënia e vlerave të punës së pompës - si pjesë e sistemit të përgjithshëm - janë thelbësore për konsumin e energjisë dhe për këtë arsye dhe për efikasitetin dhe besueshmërinë operacionale të të gjithë sistemit.

Përparësia e përdorimit të instaluesve profesionistë është se ata i dorëzojnë një sistem konsumatorit i cili është efikas në energji që nga fillimi dhe ata nuk kanë pse të marrin njohuri të hollësishme të secilës seri të kontrollit dhe pompës për këtë. Kjo zvogëlon ndjeshëm si kostot e energjisë ashtu edhe konsumimin e pompës. Shërbimi i vënies fillestare në punë i ofruar nga tekniket Wilo gjithashtu përfshin udhëzime të inxhinierit përgjegjës të shërbimit të mirëmbajtjes së ndërtesës.

Sherbimi yne per ju:

  • Udhëzime personale nga një ekspert i Wilo
  • Kontrollimi i instalimit
  • Vendosja e parametrave të sistemit të optimizuar
  • Drejtimi i provës dhe funksionimi i provës
  • Dokumentacioni i komisionimit në raportin e shërbimit
  • Personi i fiksuar i kontaktit për komisionimin në vend

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Përdorni aplikacionin Wilo-Assistant dhe na lejoni të sigurojmë mbështetje specifike për komisionimin e sistemit tuaj.

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Paketat e shërbimeve Wilo ju ofrojnë një shkallë të lartë mundësie dhe ju lejojnë të kombinoni shërbimet individuale së bashku dhe në këtë mënyrë të përshtatni fushën e shërbimeve me nevojat tuaja individuale. Në këtë mënyrë, ju nuk mund të arrini vetëm siguri financiare, por edhe besueshmëri operacionale. Kontrollet e instalimit, komisionimit dhe mirëmbajtjes - të gjitha pjesë e paketës suaj gjithëpërfshirëse të shërbimit Wilo. Ju do të merrni këshilla kompetente dhe profesionale nga kolegët tanë të shërbimit dhe do të merrni saktësisht ofertën e personalizuar të shërbimit që ju nevojitet për produktin tuaj specifik. Ne ofrojmë paketa shërbimesh të paracaktuara në tre madhësi për ta bërë më të lehtë për ju që të kombinoni shërbimet individuale. Thjesht zgjidhni fushën e shërbimeve që përshtaten me kërkesat tuaja. Nëse kërkohet, ju gjithashtu mund të përshtatni lehtësisht paketat individualisht me nevojat tuaja dhe t'i zgjeroni ato me module shtesë të shërbimit.

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në mënyrë që të mund t'ju ofrojmë një ofertë individuale për komisionimin e pompave ose sistemeve tuaja.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë