Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Instalimi

Ne instalojmë kënaqësinë e klientit.

Shërbimi ynë me përvojë Wilo ofron instalimin e pompave ose sistemeve tona të pompimit nga ekipet tona të shërbimit në vendet e zgjedhura. Ne ofrojmë një proces fundor duke nisrur nga mbledhja e informacionit në vend, e deri në instalimin e produktit tonë në impiantin e përgjithshëm. Inspektimi profesional i konfigurimit të instalimit dhe montimi i të gjithë përbërësve të nevojshëm hedh bazat për venien ne punë me e sukses të sistemit. Dëmtimi dhe kostot pasuese të lidhura mund të shmangen vetëm përmes një përcaktimi optimal të instalimit dhe ndërveprimit të faktorëve të ndryshëm individualë. Përveç kësaj, Wilo ofron prova dhe informime për stafin tuaj. Kjo nuk është vetëm për produktet Wilo, por edhe për përbërësit e palëve të treta.

Sherbimi yne per ju:

  • Mbledhja e informacionit në vend
  • Sigurimi i përbërësve / materialeve nga Wilo dhe furnizuesit e palëve të treta
  • Instalimi i tubacioneve dhe pajisjeve elektronike

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Përdorni aplikacionin Wilo-Assistant dhe na lejoni të sigurojmë mbështetje specifike për instalimin e sistemit tuaj.

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Paketat e shërbimeve Wilo ju ofrojnë një shkallë të lartë mundësie dhe ju lejojnë të kombinoni shërbimet individuale së bashku dhe në këtë mënyrë të përshtatni fushën e shërbimeve me nevojat tuaja individuale. Në këtë mënyrë, ju nuk mund të arrini vetëm siguri financiare, por edhe besueshmëri operacionale. Kontrollet e instalimit, komisionimit dhe mirëmbajtjes - të gjitha pjesë e paketës suaj gjithëpërfshirëse të shërbimit Wilo. Ju do të merrni këshilla kompetente dhe profesionale nga kolegët tanë të shërbimit dhe do të merrni saktësisht ofertën e personalizuar të shërbimit që ju nevojitet për produktin tuaj specifik. Ne ofrojmë paketa shërbimesh të paracaktuara në tre madhësi për ta bërë më të lehtë për ju që të kombinoni shërbimet individuale. Thjesht zgjidhni fushën e shërbimeve që përshtaten me kërkesat tuaja. Nëse kërkohet, ju gjithashtu mund të përshtatni lehtësisht paketat individualisht me nevojat tuaja dhe t'i zgjeroni ato me module shtesë të shërbimit.

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në mënyrë që të mund t'ju ofrojmë një ofertë individuale për instalimin e pompave ose sistemeve tuaja.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë