Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Wilo-Select 5 online i disponueshëm

Kthehu te përmbledhja

16.04.2024

Të gjitha risitë në një vështrim

Wilo-Select vlen prej vitesh si standard i degëve në konfigurimin e pompave centrifugale. Me versionin e optimizuar "Wilo-Select 5 online" merrni shpejt vendimin e duhur dhe të sigurt për qëllimin që do të arrini, nëse bëhet fjalë për projektimin efikas të sistemit tuaj.

Sepse konsulenti ynë i pompave dixhitale të gjeneratës më të re ju mbështet në mënyrë efikase në konfigurimin dhe projektimin e pompave: Qoftë në rastin e përzgjedhjes së optimizuar të opsioneve të produktit, artikujve të aksesorëve dhe ofrimin e shërbimeve të servisit ose në rastin e reduktimit të kostove operative për sistemet me qëndrueshmëri – me Wilo-Select 5 online gjeni gjithmonë zgjidhjen e duhur për projektin tuaj.

Kjo është e re:

Konfigurim i shpejtë hidraulik

Kjo Feature ju jep menjëherë pas të dhënave të futura të pikës së punës së pompës një orientim të qartë, se cilat seri pompash janë të përshtatshme për projektin tuaj. Kështu, ju kurseni kohë dhe para në zgjedhjen e llojit të duhur të pompës.

Përpunim efikas i projektit me krahasimin e pompave të integruara

Përpunimi i projektit ka tani të gjithë diapazonin e funksionimit nga versioni i vjetër i njohur Wilo-Select 4 Windows. Ju mund të modifikoni pozicionet individuale, të krahasoni pozicionet e shënuara dhe të eksportoni rezultatin në formate të ndryshme.

Akses në të dhënat historike të pompave

Të dhënat e produkteve të vjetra mund t'i thërrisni thjeshtë me emërtimin e llojeve ose me numrin e artikullit. Përveç diagramit të pompave dhe të dhënave teknike mund të keni akses shumë lehtë edhe në manualet e instalimit dhe mënyrës së punës dhe në shfletuesin e të dhënave.

Gjithsesi Wilo-Select 4 online është në dispozicion për ju deri në pranverën e vitit 2024. Duke filluar që tani përdorni Wilo-Select 5 online – Projektet ekzistuese mund t'i zbatoni shumë thjeshtë online me asistentin tonë të zhvendosjes së projektit.

Ndizni tani Wilo-Select 5 online