Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

E ARDHMJA është e lidhur

Si pionier dixhital i industrisë së pompave, Wilo nxitet nga përvoja, angazhimi, frymëzimi etja për inovacion, krijimtaria dhe kompetenca për të siguruar zgjidhje të integruara nga një burim i vetëm. Si një ofrues i shërbimit të plotë dhe ekspert në shërbimet dhe pajisjet teknike të ndërtimit, Wilo ripërcakton kuptimin e afërsisë me klientin përmes produkteve dhe sistemeve të përshtatura të rrjetit. Ofrimi i zgjidhjeve dixhitale të përshtatura dhe mjaft efikase - kjo është ambicia jonë.

Pompa dhe sisteme pompash për ngrohje, ajër të kondicionuar, ftohje dhe ujë të nxehtë shtëpiak

Përparimet teknologjike dhe dixhitalizimi janë në thelb të prirjeve-të mëdha që po ndryshojnë rrënjësisht jetën tonë. Ato bëjnë të mundur ndërlidhjen e produkteve për të krijuar sisteme të fuqishme dhe efikase. Sensorë dhe analitikë të përparuar vlerësojnë të dhënat e mbledhura në vend dhe zbatojnë modifikimet e duhura. Pompat janë një përbërës i këtyre infrastrukturave inteligjente: ato luajnë një rol të rëndësishëm në menaxhimin e energjisë dhe ujit të pijshëm - për të gjitha llojet e ndërtesave, nga shtëpitë me një familje të vetme deri te parqe të mëdha industriale. Pompat Wilo janë shumë efikase, të adaptueshme individuale dhe të thjeshta për tu integruar në sistemet e automatizimit të ndërtesave. Komunikimi me sistemet përreth dhe përshtatja me kërkesat në ndryshim do të jenë sfida kryesore në të ardhmen për infrastrukturat inteligjente.


Shumëllojshmëri të gjerë të aplikacioneve

Zgjidhjet tona bëjnë të mundur furnizimin e llojeve të ndryshme të ndërtesave me një klimë të këndshme shtëpie dhe ujë të nxehtë shtëpiak. Këto variojnë nga qëndrat e banimit tek qëndrat tregtare, spitalet, hapësirat e zyrave ose hotelet.


Shërbimet e Ndërtesave Wilo në fushën e ngrohjes, ajrit të kondicionuar dhe ftohjes -përparësitë tuaja në një shikim

E fuqishme, mirëmbajtje e thjeshtë, e besueshme - këto janë vetitë që mund të prisni natyrshëm nga pompat Wilo. Nëse vlerësoni performancën e nivelit të lartë, pompat tona me efikasitet të lartë janë ato të duhurat për ju. Furnizimi i një ndërtese me ujë dhe nxehtësi në çdo kohë parashtron kërkesa të mëdha tek një pompë në lidhje me efikasitetin e energjisë dhe ruajtjen e burimeve.Wilo i plotëson këto kërkesa duke përdorur zgjidhje të personalizuara dhe teknologji shumë efikase.Sistemet tona të ngrohjes arrijnë efikasitet maksimal për ta bërë këtë. Në këtë mënyrë, pronarët e bizneseve mund të ulin dukshëm kostot operative dhe rrisin vlerën e pasurisë së tyre në planin afatgjatë.

Një tjetër plus: Produktet nga Wilo janë të qëndrueshme mirëmbahen lehtësisht dhe ju garantojnë zgjidhje të personalizuara duke bërë art me teknologjinë.

Ju i gjeni të gjitha produktet tona për Shërbimet e Ndërtesave në Katalogun tonë kryesor

Produkti ynë nxjerr në pah

Pompa dhe sisteme pompash për ngrohje, ajër të kondicionuar, ftohje dhe ujë të nxehtë shtëpiak.


Wilo-Stratos MAXO –Pompa e parë e zgjuar në botë. *

Stadiumet janë jashtëzakonisht komplekse - përfshirë edhe kur bëhet fjalë për teknologjinë e tyre të ngrohjes, ftohjes dhe ajrit të kondicionuar. Sistemet e nevojshme të pompimit duhet të jenë jo vetëm të kursejnë energji, por të afta të përshtatin performancën e tyre me kërkesën e luhatshme, pasi stadiumet janë vetëm në përdorim të plotë në fundjavë. Dhomat e ndërrimit të ekipit dhe zonat VIP kërkojnë kondicionim të besueshëm gjatë gjithë vitit.

Wilo-Stratos MAXO me efikasitet energjetik dhe inteligjent është i përshtatshëm për të gjitha aplikacionet, dhe falë aftësisë së tij të përditësimit është në gjendje të trajtojë në mënyrë fleksibile të gjitha kërkesat aktuale dhe madje edhe për të ardhmen.

Ai përfaqëson më të mirën në zgjidhjet inteligjente dhe vendos standarde të reja në lidhje, efikasitetin e sistemit dhe dashamirësinë e përdoruesit me teknologjinë e saj inovative. Ajo siguron efikasitet maksimal të energjisë përmes karakteristikave të tij Dynamic Adapt plus dhe No-Flow Stop. Ndërfaqjet e gjera të komunikimit si Wilo Net mundësojnë zgjidhje në icloud me monitorim në distancë, si dhe rrjete direkte të rrjetit të pompave dhe sistemeve me shumë pompa (Përshtatja me shumë fluks). Pompa mund të kontrollohet nga distanca, konfigurohet dhe lexohet në vend duke përdorur ndërfaqen Bluetooth.

Për më tepër, Wilo ofron oferta shërbimi të përshtatura për grupin e përdoruesve - nga komisionimi nga Wilo Service deri te kontratat gjithëpërfshirëse të mirëmbajtjes dhe riparimit individual, deri në paketën e gjithanshme të pakujdesshme të WiloCare.

Lexo më shumë
*Ne e kuptojmë një pompë inteligjente si një kategori e re pompash, e cila shkon shumë larg pompave standarte ose pompave tona me efikasitet të lartë. Vetëm kombinimi i teknologjisë më të fundit të sensorit dhe funksioneve inovative të kontrollit (p.sh. Dynamic Adapt plus dhe Multi-Flow Adaptation), lidhjes dykërkuese (psh Bluetooth, hyrje të integruara analoge, hyrje dhe dalje binare, ndërfaqe Wilo Net), azhurnime të softuerit dhe përdorshmëri të shkëlqyeshme ( p.sh. falë udhëzuesit të konfigurimit, parimi paraprak për navigimin parashikues dhe teknologjia e provuar dhe e testuar e butonit jeshil) e bëjnë këtë pompë një pompë të zgjuar.

Wilo-Stratos MAXO


Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.