Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Wilo shkon përtej pompave

Pompat janë pasioni ynë. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë shumë më tepër sesa pompa me performancë të lartë dhe me kosto efektive. Kjo për shkak se zgjidhjet gjithëpërfshirse po luajnë një rol të madh në një botë dixhitale gjithnjë e më të shpejtë dhe më komplekse.

Si rezultat, ne po shkojmë përtej pompave dhe po përdorim teknologjitë tona më të larta, aplikacione inovative dhe ekspertizë të fortë për të zhvilluar produkte që mund të integrohen në sisteme komplekse. Ne ju ndihmojmë gjithashtu me analiza, sigurojmë konsultime individuale dhe rekomandojmë zgjidhje të përshtatura dhe me kosto efektive.

Me çdo produkt të ri Wilo dhe shërbimin tonë gjithëpërfshirës, qëllimi ynë është ta bëjmë punën tuaj më të lehtë dhe më efikase. Falë standardeve tona të sakta të cilësisë dhe besueshmërisë, ne vazhdojmë të zhvillojmë zgjidhje inovative dhe produkte pioniere, të cilave ju mund t'i besoni plotësisht - si sot, ashtu edhe në të ardhmen.

Ne i zbatojmë vlerat tona dhe i drejtojmë tek të gjitha segmentez tona. Kjo do të thotë se mund të garantojmë cilësi dhe qëndrueshmëri.

Në të gjithë segmentet në të cilët jemi aktivë, sistemet e reja dhe të fuqishme të pompave janë duke u zhvilluar dhe optimizuar më tej nga inxhinierët Wilo, në mënyrë që të përmbushin kërkesat në rritje të vazhdueshme dhe më komplekse.

Shërbimet e Ndërtesave

Në shërbimet e ndërtesave ne ofrojmë pompa të teknologjisë së lartë dhe sisteme pompash si për shtëpitë e banuara ashtu edhe për objektet tregtare. Shtëpitë me shumë familje janë furnizuar në mënyrë të besueshme dhe miqësore me mjedisin nga pompat Wilo.

Ndërtimi i zgjidhjeve të shërbimeve

Menaxhimi i Ujit

Menaxhimi i ujit në fushat e furnizimit me ujë, kullimit dhe ujërave të zeza është segmenti në të cilin kemi një sasi veçanërisht të gjerë të njohurive dhe shumë vjet ekspertizë. Të gjitha pompat dhe sistemet Wilo në segmentin tuaj janë në një gjendje shumë të lartë teknologjike dhe të specializuar, për të përmbushur kërkesat specifike.

Zgjidhje për menaxhimin e ujit

OEM

Në segmentin OEM, Wilo ofron një portofol të produktit me efikasitet të lartë dhe të vetëdijshëm për kostot, përveç shërbimeve të përshtatura sipas porosisë. Këtu, produktet në sektorët e ftohjes, ngrohjes, energjisë termike diellore, energjisë gjeotermale dhe kanalizimeve po përshtaten vazhdimisht me dëshirat dhe kërkesat e klientit.

Zgjidhje OEM

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.