Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Personal dhe i personalizuar - me teknologji të besueshme

Zgjidhje individuale dhe teknologji të besueshme në të cilat mund të mbështeteni. Produktet tona të besueshme me mirëmbajtje të ulët garantojnë funksionim shumë efikas dhe të qetë të sistemit tuaj.

Produkte & Zgjidhje

Energjia dhe efikasiteti i burimeve janë dukshëm duke marrë rëndësi në të gjitha fushat e jetës në të gjithë botën. Aspekti i efikasitetit në mënyrë të dukshme del në pah edhe me përdorimin e ndërtesave. Kjo kërkon përdorimin e sistemeve gjithnjë e më inovative me përbërës të koordinuar në mënyrë optimale.

Wilo ofron konceptet e nevojshme të efektshme të energjisë për këtë - si për teknologjinë e ngrohjes ashtu edhe për kondicionimin e ajrit. Fushat e aplikimit për produktet dhe zgjidhjet e sistemit janë ndërtesat rezidenciale dhe publike, ndërtesat e industrisë ose zyrave, spitalet dhe hotelet.

Zbuloni më shumë rreth produkteve tona

Shërbimi

Konsultim, dizajn, trajnim - paketa e shkujdesur për jetën tuaj të përditshme të punës.

Me Wilo si partnerin tuaj, ju nuk mund të jeni i sigurt vetëm për zgjedhjen e zgjidhjeve me cilësi të lartë të produkteve, por edhe për të përfituar nga një paketë gjithëpërfshirëse, e lumtur e shërbimeve të menduara mirë. Kjo do të thotë që ne ju mbështesim me besueshmëri në çdo fazë të projektit, nga dizajni dhe konfigurimi, deri te komisionimi dhe mirëmbajtja. Në seminaret tona, ne ju tregojmë për teknologjitë dhe trendet më të fundit. Dhe kur bëhet fjalë për kushte tërheqëse për projektet tuaja, ne gjithashtu kemi vetëm paketën e duhur në dispozicion.

Shërbimet tona për ju

Mjetet & shkarkimet

Ne e bëjmë më të lehtë për ju procesin e dizajnimit dhe përzgjedhjes.

Ne nuk duam që ju të zgjidhni vetëm ndonjë zgjidhje të vjetër - ne duam që ju të gjeni atë që plotëson kërkesat tuaja të sakta, qoftë një instalim i ri apo një zëvendësim proaktiv i pompës. Si rezultat, ne do të punojmë në përputhje me kërkesat tuaja me ju para blerjes dhe, mbi këtë bazë, ne do të përgatisim zgjidhjen individuale të produktit që është më ekonomike për ju. Pasi të keni bërë zgjedhjen tuaj, ne ju ofrojmë këshilla specifike për të bërë investimin tuaj.

Mjetet dhe shkarkimet tona për ju

WiloCare

Paketa e plotë për sigurinë maksimale.

Me WiloCare ne ju ofrojmë një paketë shërbimi që bashkon gamën e shërbimeve të ofruara nga shërbimi i klientit i vetë fabrikës Wilo në një paketë të plotë të përshtatur posaçërisht për nevojat tuaja. Ne sigurojmë një funksionim optimal, me efiçencë të energjisë në bazë të të dhënave të transmetuara nga pompa ose sistemi juaj dhe kujdesemi për çdo mesazh defekti, shkrepje problemesh dhe optimizim të sistemit tuaj. WiloCare mund të përdoret në instalime të reja, si dhe në sistemet tuaja të pompave të trashëguara.

Merrni të gjithë informacionin në lidhje me WiloCare

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.