Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Zëvendësimi i pompës - krijimi i zgjidhjeve të qëndrueshme me pompat e duhura për zëvëndësim

Është diçka që ju e dini shumë mirë si një konsulent: pompat e vjetra, të pakontrolluara dhe joefikase përdorin shumë energji dhe nuk janë shumë fleksibile përballë ndryshimeve të afërta. Kur jeni duke kërkuar zëvendësimin më të mirë, Wilo ju ofron zgjidhjen e duhur për çdo fushë të aplikimit. Pompat tona të zëvendësimit me efikasitet të lartë mund të integrohen shpejt dhe me lehtësi në mjediset ekzistuese të sistemit dhe janë gjithmonë niveli më i lartë i artit.

Dhe për t'u siguruar që ju të kurseni sa më shumë kohë dhe energji të jetë e mundur, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të mjeteve të dobishme këshilluese për punën tuaj.

Produket & Zgjidhjet

Energjia dhe efikasiteti i burimeve janë dukshëm duke marrë rëndësi në të gjitha fushat e jetës në të gjithë botën. Aspekti i efikasitetit në mënyrë të dukshme del në pah edhe gjatë përdorimit të ndërtesave. Kjo kërkon përdorimin e sistemeve gjithnjë e më inovative me përbërës të koordinuar në mënyrë optimale.

Wilo ofron konceptet e nevojshme të efektshme të energjisë për këtë - si për teknologjinë e ngrohjes ashtu edhe për kondicionimin e ajrit. Fushat e aplikimit për produktet dhe zgjidhjet e sistemit janë ndërtesat rezidenciale dhe publike, ndërtesat e industrisë ose zyrave, spitalet dhe hotelet.

Zbuloni më shumë rreth produkteve tona

Shërbimit

Konsultim, dizajn, trajnim - paketa e shkujdesur për jetën tuaj të përditshme të punës.

Me Wilo si partnerin tuaj, ju nuk mund të jeni të sigurt vetëm për zgjedhjen e zgjidhjeve me cilësi të lartë të produkteve, por edhe për të përfituar nga një paketë gjithëpërfshirëse, e lumtur e shërbimeve të menduara mirë. Kjo do të thotë që ne ju mbështesim me besueshmëri në çdo fazë të projektit, nga dizajni dhe konfigurimi, deri te komisionimi dhe mirëmbajtja. Në seminaret tona, ne ju tregojmë për teknologjitë dhe trendet më të fundit. Dhe kur bëhet fjalë për kushte tërheqëse për projektet tuaja, ne gjithashtu kemi vetëm paketën e duhur në dispozicion.

Shërbimet tona për ju

Mjetet & Shkarkimet

Ne e bëjmë më të lehtë për ju procesin e dizajnimit dhe përzgjedhjes.

Ne nuk duam që ju të zgjidhni vetëm pompë të re - ne duam që ju të gjeni atë që plotëson kërkesat tuaja të sakta, qoftë një instalim i ri apo një zëvendësim proaktiv i pompës. Si rezultat, ne do të punojmë në përputhje me kërkesat tuaja me ju para blerjes dhe, mbi këtë bazë, ne do të përgatisim zgjidhjen individuale të produktit që është më ekonomike për ju. Pasi të keni bërë zgjedhjen tuaj, ne ju ofrojmë këshilla specifike për të bërë investimin tuaj.

Mjetet tona dhe shkakimet për ju

Modelimi i Informacionit të Ndërtesës - Wilo është gati për BIM

Ne jemi një nga prodhuesit e parë që ju ofrojmë qasje jashtëzakonisht të lehtë për të përfunduar të dhënat e produktit BIM për pompat tona të ngrohjes. Për shembull, ju mund të përdorni BIM (Modelimi i Informacionit të Ndërtesës) për të integruar punën tuaj të dimensionimit edhe në mënyrë më efikase në planifikimin e përgjithshëm, dhe për ta bërë bashkëpunimin tuaj me anëtarët e tjerë të projektit shumë më të thjeshtë. Ju mund të jeni të sigurtë:

Merrni të gjithë informacionin përkatës për BIM

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.