Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Ju dëshironi të gjitha informacionet për zgjidhjet OEM nga Wilo?

Pastaj vizitoni faqen tonë të internetit OEM në:www.wilo-oem.com

Me Zgjidhjet OEM, idetë vizionare janë në dispozicion. Si prodhues kryesor i pajisjeve origjinale, ne e shohim veten si pjesë të biznesit tuaj dhe e dimë saktësisht se sa të rëndësishëm janë proceset tuaja.

Ju jeni një instalues ​​ose konsulent dhe keni një pyetje në lidhje me një pompë OEM të instaluar në sistem?

Nëse pompa juaj Wilo është një pjesë integrale e një pajisje, për shembull një sistem ngrohje, ne nuk mund t'ju japim asnjë informacion në lidhje me këto produkte për arsye garancie dhe përgjegjësie. Ju lutemi kontaktoni prodhuesin e pajisjes nëse keni ndonjë pyetje.

Të mendojmë përpara së bashku - për suksesin tuaj

Me Zgjidhjet OEM, ajo që është vizionare është vetëm një hap larg realitetit. Si prodhuesi kryesor i pajisjeve origjinale, ne e shohim veten si pjesë të biznesit tuaj dhe ne e dimë saktësisht se sa të rëndësishme janë proceset tuaja. Ne punojmë me ju për të zhvilluar zgjidhje inovative të personalizuara duke ju bërë një pionier në tregun tuaj. Ne prodhojmë këto zgjidhje për ju në kohën që ju zgjidhni, me cilësi të qëndrueshme, të lartë. Nga kjo do të përfitojë gjithë biznesi juaj. Nga menaxhimi i lartë deri tek blerja. Nga logjistika tek kërkimi dhe zhvillimi. Falë punës ekipore shumë të përkushtuar për suksesin tuaj.

Imagjinoni të keni pasur një partner që e kuptonte plotësisht rrjedhën tuaj të punës

Për ne, partneriteti ka të bëjë me një kuptim kaq të plotë për ju dhe biznesin tuaj, saqë ne jemi të vendosur në mënyrë të përkryer për të hapur rrugën e suksesit tuaj. Ne duam të flasim saktësisht të njëjtën gjuhë si ju. Ne duam të jemi të njohur me çdo detaj të proceset tuaja.Në këtë mënyrë, ne mund të zhvillojmë ekspertizën e duhur, e cila na mundëson të jemi partner me ju për të zhvilluar zgjidhje të bëra me porosi.

Me pasionin tonë për biznesin tuaj, përvojën tonë shumë vjeçare dhe gamën tonë të gjerë të produkteve, ne ju bëjmë të lehtë për ju të fitoni tregun. Çdo aspekt i biznesit tuaj do të përfitojë nga ky mirëkuptim i plotë. Suksesi i klientëve tanë vjen për shkak të mënyrës që secila fushë e përgjegjësisë ka qenë në gjendje të arrijë lehtësisht kërkesat dhe qëllimet e saj specifike. Stili ynë i punës në grup është përgatitur për ta lehtësuar këtë. Kjo u mundëson menaxherëve tuaj të nivelit të lartë të ndjekin synimet vizionare. Do të thotë që menaxheri juaj i operacioneve mund të mbështetet dhe të punojë i qetë. Stafi juaj i hulumtimit dhe zhvillimit mund të përdorë zgjidhje më inovative dhe më të reja. Ekipi juaj i shitjeve mund të përdorë çmime të sakta gjatë kryerjes së llogaritjeve, duke siguruar kështu sigurinë e kostos. Inxhinierët tuaj mund të entuziazmohen për zgjidhje shumë efikase dhe ekipi juaj i menaxhimit të cilësisë do të ketë një garanci të besueshme të procesit.

Mbështetuni në ekspertizë të klasit të parë. Nga produkti deri tek aplikimet.

Kemi rreth 500 punonjës me përvojë dhe të aftë që bëjnë përpjekjet e tyre në zhvillimin e zgjidhjeve të shkëlqyera. Së bashku me dhe në emër të klientëve tanë, ata konsiderojnë se si të tejkalojnë status quo-në. Kjo qasje përfshin ekipet tona inovative të kërkimit dhe zhvillimit dhe ekspertët tanë në elektronikë dhe teknologji motorike, si dhe laboratorin tonë të gjithanshëm të testeve dhe gamën e gjerë të moduleve ekzistuese të sistemit dhe moduleve të sistemit integral të krijuar me porosi. Këto aspekte janë themelore për ekspertizën nga e cila përfitoni gjatë bashkëpunimit të përditshëm. Ne mund ta sigurojmë këtë nivel të cilësisë sepse përqendrohemi në fusha specifike, gjë që na lejon të marrim njohuri veçanërisht të hollësishme. Kjo mpreh aftësinë tonë për të parë zgjidhjet më të mira të mundshme në fushat e ngrohjes, ftohjes, teknologjisë diellore termike, energjisë gjeotermale dhe kanalizimeve.

Imagjinoni se mund të gjeni një zgjidhje të përshtatshme për çdo aplikim

Ne duam të jemi në gjendje t'ju ofrojmë një produkt origjinal të pajisjeve të përshtatura për çdo lloj aplikimi. Njohuritë tona të jashtëzakonshme të tregut na lejojnë të ofrojmë një gamë jashtëzakonisht të larmishme të serive të pompave dhe na mundëson të përmbushim pothuajse çdo kërkesë. Ne gjithashtu ofrojmë produkte integrale të zhvilluara me porosi. Përveç shumëllojshmërisë dhe avantazheve të tyre të fuqishme, të gjitha seritë janë me cilësi jashtëzakonisht të lartë dhe kanë nivelet më të larta të mundshme të efikasitetit. Ata të gjithë përdorin teknologjinë më të fundit dhe përfitojnë nga sfera e plotë e ekspertizës së Wilo. Ju gjithashtu përfitoni nga garancia që sigurohet nga një gamë e gjerë e shërbimeve të ofruara.