Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Të gjitha informacionet për ju si instalues

Në seksionin tonë për instaluesit do të gjeni të gjithë informacionin që është i rëndësishëm për ju - nga informacioni mbi produktet tona deri tek informacionet e shërbimit të klientit tonë në fabrikë,deri te mjetet, shkarkimet, sugjerimet dhe truket që ju mbështesin në jetën tuaj profesionale si një zejtar i aftë.

Produkte & Zgjidhje

Energjia dhe efikasiteti i burimeve janë dukshëm duke marrë rëndësi në të gjitha fushat e jetës në të gjithë botën. Aspekti i efikasitetit në mënyrë të dukshme del në pah edhe gjatë funksioneve të ndërtesave. Kjo kërkon përdorimin e sistemeve gjithnjë e më inovative me përbërës të koordinuar në mënyrë optimale.

Wilo ofron konceptet e nevojshme të efektshme të energjisë për këtë - si për teknologjinë e ngrohjes ashtu edhe për kondicionimin e ajrit. Fushat e aplikimit për produktet dhe zgjidhjet e sistemit janë ndërtesat rezidenciale dhe publike, ndërtesat e industrisë ose zyrave, spitalet dhe hotelet.

Zbuloni më shumë rreth produkteve tona

Shërbimi

Konsultim, dizajn, trajnim - paketa e shkujdesur për jetën tuaj të përditshme të punës.

Me Wilo si partnerin tuaj, ju nuk mund të jeni të sigurt vetëm për zgjedhjen e zgjidhjeve me cilësi të lartë të produkteve, por edhe për të përfituar nga një paketë gjithëpërfshirëse, e lumtur e shërbimeve të menduara mirë. Kjo do të thotë që ne ju mbështesim me besueshmëri në çdo fazë të projektit, nga dizajni dhe konfigurimi, deri te komisionimi dhe mirëmbajtja. Në seminaret tona, ne ju tregojmë për teknologjitë dhe trendet më të fundit. Dhe kur bëhet fjalë për kushte tërheqëse për projektet tuaja, ne gjithashtu kemi vetëm paketën e duhur në dispozicion.

Shërbimet tona për ju

Mjetet & shkarkimet

Ne e bëjmë më të lehtë për ju procesin e projektimit dhe përzgjedhjes.

Ne nuk duam që ju të zgjidhni ndonjë model të vjetër - ne duam që ju të gjeni atë që plotëson kërkesat tuaja të sakta, qoftë një instalim i ri apo një zëvendësim proaktiv i pompës. Si rezultat, ne do të punojmë në përputhje me kërkesat tuaja me ju para blerjes dhe, mbi këtë bazë, ne do të përgatisim zgjidhjen individuale të produktit që është më ekonomike për ju. Pasi të keni bërë zgjedhjen tuaj, ne ju ofrojmë këshilla specifike për të bërë investimin tuaj.

Mjetet dhe shkarkimet tona për ju

The Wilo-Assistant - Aplikacioni për të gjithë

Aplikacioni i ridizenjuar Wilo-Assistant e bën të gjithë botën e teknologjisë së pompës me efikasitet të lartë të disponueshëm në smartphone dhe tabletë për instaluesit HVAC, konsulentët e pajisjeve teknike të ndërtimit dhe operatorët e pompave.

Dizajni i ri dhe përvoja intuitive e përdoruesit sigurojnë mbështetje edhe më të mirë për punën tuaj të përditshme. Funksionet e reja dhe zgjidhjet lidhëse shtojnë gamën e veçorive të ofruara tashmë nga Wilo-Assistant i mëparshëm.

Në këtë mënyrë, përdoruesit mund të gjejnë atë që u nevojitet edhe më shpejt dhe të marrin mbështetje me:

  • Konsultimin dhe përzgjedhjen
  • Konsultimin e klientëve
  • Instalimi dhe vënia në punë
  • Komandimi nga larg dhe mirëmbajtja
Shkarkimet on App Store (iOS)Aplikacioni Android në Google play

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.