Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-SCP | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-SCP

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Sistem hidraulik efikas për sasi të mëdha deri në 17000 m3/h
 • Vlerë e ulët NPSH përmes helikës dyshe të thithjes
 • Siguri e lartë procesi dhe mirëmbajtje e lehtë pa heqjen e tubave të presionit ose thithjes
 • Nivel i ulët i zhurmave dhe luhatje të reduktuara
 • Opsione: motorë me efiçiencë energjetike IE3/IE4, miratim për ujin e pijshëm (KTW, ACS), veshje inovative Ceram CT
Përshkrimi i serive
SCP

Konstruksioni

Pompa me trup të ndarë sipas akseve, e montuar mbi bazament

Përdorimi

 • Pompimi i ujit të ngrohjes sipas VDI 2035, përzierje ujë-glikol, ujë i freskët/i ftohtë dhe ujë industrial
 • Zbatime në furnizimin me ujë komunal, vaditje, shërbimet e mirëmbajtjes së ndërtesës, industrinë e përgjithshme, hidrocentrale, etj.

Çelësi tip

Shembull

SCP 200/250HA-110/4

SCP

Pompa me trup të ndarë sipas akseve

200

Matës i presionit nominal të daljes së presionit

250

Diametri nominal i helikës

HA

Sistem hidraulik tip A

HB

Sistem hidraulik tip B

HS

Rrotë pune thithëse e ndarë

DS

Pompë me dy shkallë

DV

Spiral dysh

110

Fuqia nominale e motorit P2 [kW]

4

Motor 4-polësh

Të dhënat teknike

 • Fluid temperature (mechanical seal) [°C]:
  • -20 ~ 90 ° C Standard,
  • 90 ~ 120° C: High-temperature Type,
  • >120° C on request
 • Max.operating pressure [bar] :10/16/25
 • Mains connection:3~380V(±10%)-50Hz
 • Protection class:IP55
 • Insulation class: F
 • Energy efficiency class: CL 2
 • Number of motor poles/speed[rpm]:6 poles/980、4 poles/1480、2 poles/2900

Materiale

 • Trupi i pompës: EN-GJL-250
 • Helika: G-CuSn10
 • Boshti: X12Cr13

Konstruksioni

 • Pompë centrifugale me trup aksial të ndarë, e disponueshme në versionin me një shkallë dhe me dy shkallë
 • Dorëzimi si agregat i plotë (pompa me xhunto bashkuese, mbrojtje të xhuntos bashkuese, motor dhe bazament) ose pa motor, ose vetëm me sistemin hidraulik të pompës
 • Permistop me bllokues mekanik ose komplet guarnicioni
 • Motorë 2- , 4- dhe 6-polësh; standardi IE3 deri 375 kW (IE4, IE2, me kërkesë)
 • Bazament gize, SCP 200 dhe lart me skelete çeliku të salduara (në varësi të fuqive të motorit dhe përmasave)

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Versione të tjera të motorit, me kërkesë
 • Vëllimi i rrjedhës më i madh deri 17000 m3/h si version i e veçantë
 • Motor special (6000 V, 10000 V etj.)
 • Konstruksion i veçantë
  • Helika: Bronz, gizë e hirtë, inoks
  • Trupi: Gizë e hirtë, gizë sferoidale
 • Ndarës ciklon (për pastrimin e guarnicionit)
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Përzgjedhja e produktit
Number of results: 364
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveIEDiametri nominal i fllanxhësFuqia nominale e motorit P2Numri i artikullit
SCP 50/180HA-1,1/4/50
4
IE3
DN 50
1,1 kW
SCP50_180HA-1,1_4_50Hz
SCP 50/180HA-1,5/4/50
4
IE3
DN 50
1,5 kW
SCP50_180HA-1,5_4_50Hz
SCP 50/220HA-1,1/4/50
4
IE3
DN 50
1,1 kW
SCP50_220HA-1,1_4_50Hz
SCP 50/220HA-1,5/4/50
4
IE3
DN 50
1,5 kW
SCP50_220HA-1,5_4_50Hz
SCP 50/220HA-2,2/4/50
4
IE3
DN 50
2,2 kW
SCP50_220HA-2,2_4_50Hz
SCP 50/340DS-5,5/4/50
4
IE3
DN 50
5,5 kW
SCP50_340DS-5,5_4_50Hz
SCP 50/340DS-7,5/4/50
4
IE3
DN 50
7,5 kW
SCP50_340DS-7,5_4_50Hz
SCP 50/340DS-11/4/50
4
IE3
DN 50
11 kW
SCP50_340DS-11_4_50Hz
SCP 50/340DS-15/4/50
4
IE3
DN 50
15 kW
SCP50_340DS-15_4_50Hz
SCP 50/340DS-18,5/4/50
4
IE3
DN 50
18,5 kW
SCP50_340DS-18,5_4_50Hz
SCP 50/340DS-22/4/50
4
IE3
DN 50
22 kW
SCP50_340DS-22_4_50Hz
SCP 50/340DS-30/4/50
4
IE3
DN 50
30 kW
SCP50_340DS-30_4_50Hz
SCP 50/340HA-3/4/50
4
IE3
DN 50
3 kW
SCP50_340HA-3_4_50Hz
SCP 50/340HA-4/4/50
4
IE3
DN 50
4 kW
SCP50_340HA-4_4_50Hz
SCP 50/340HA-5,5/4/50
4
IE3
DN 50
5,5 kW
SCP50_340HA-5,5_4_50Hz
SCP 50/340HA-7,5/4/50
4
IE3
DN 50
7,5 kW
SCP50_340HA-7,5_4_50Hz
SCP 50/340HA-11/4/50
4
IE3
DN 50
11 kW
SCP50_340HA-11_4_50Hz
SCP 65/390HS-5,5/4/50
4
IE3
DN 65
5,5 kW
SCP65_390HS-5,5_4_50Hz
SCP 65/390HS-7,5/4/50
4
IE3
DN 65
7,5 kW
SCP65_390HS-7,5_4_50Hz
SCP 65/390HS-11/4/50
4
IE3
DN 65
11 kW
SCP65_390HS-11_4_50Hz
SCP 65/390HS-15/4/50
4
IE3
DN 65
15 kW
SCP65_390HS-15_4_50Hz
SCP 65/390HS-18,5/4/50
4
IE3
DN 65
18,5 kW
SCP65_390HS-18,5_4_50Hz
SCP 65/390HS-22/4/50
4
IE3
DN 65
22 kW
SCP65_390HS-22_4_50Hz
SCP 80/200HA-11/2/50
2
IE3
DN 80
11 kW
SCP80_200HA-11_2_50Hz
SCP 80/200HA-15/2/50
2
IE3
DN 80
15 kW
SCP80_200HA-15_2_50Hz
SCP 80/200HA-18,5/2/50
2
IE3
DN 80
18,5 kW
SCP80_200HA-18,5_2_50Hz
SCP 80/200HA-22/2/50
2
IE3
DN 80
22 kW
SCP80_200HA-22_2_50Hz
SCP 80/230HA-1,5/4/50
4
IE3
DN 80
1,5 kW
SCP80_230HA-1,5_4_50Hz
SCP 80/230HA-2,2/4/50
4
IE3
DN 80
2,2 kW
SCP80_230HA-2,2_4_50Hz
SCP 80/230HA-3/4/50
4
IE3
DN 80
3 kW
SCP80_230HA-3_4_50Hz
SCP 80/230HA-4/4/50
4
IE3
DN 80
4 kW
SCP80_230HA-4_4_50Hz
SCP 80/230HA-5,5/4/50
4
IE3
DN 80
5,5 kW
SCP80_230HA-5,5_4_50Hz
SCP 80/340HA-4/4/50
4
IE3
DN 80
4 kW
SCP80_340HA-4_4_50Hz
SCP 80/340HA-5,5/4/50
4
IE3
DN 80
5,5 kW
SCP80_340HA-5,5_4_50Hz
SCP 80/340HA-7,5/4/50
4
IE3
DN 80
7,5 kW
SCP80_340HA-7,5_4_50Hz
SCP 80/340HA-11/4/50
4
IE3
DN 80
11 kW
SCP80_340HA-11_4_50Hz
SCP 80/340HA-15/4/50
4
IE3
DN 80
15 kW
SCP80_340HA-15_4_50Hz
SCP 80/340HA-18,5/4/50
4
IE3
DN 80
18,5 kW
SCP80_340HA-18,5_4_50Hz
SCP 80/360DS-15/4/50
4
IE3
DN 80
15 kW
SCP80_360DS-15_4_50Hz
SCP 80/360DS-18,5/4/50
4
IE3
DN 80
18,5 kW
SCP80_360DS-18,5_4_50Hz
SCP 80/360DS-22/4/50
4
IE3
DN 80
22 kW
SCP80_360DS-22_4_50Hz
SCP 80/360DS-30/4/50
4
IE3
DN 80
30 kW
SCP80_360DS-30_4_50Hz
SCP 80/360DS-37/4/50
4
IE3
DN 80
37 kW
SCP80_360DS-37_4_50Hz
SCP 80/360DS-45/4/50
4
IE3
DN 80
45 kW
SCP80_360DS-45_4_50Hz
SCP 80/380DS-7,5/4/50
4
IE3
DN 80
7,5 kW
SCP80_380DS-7,5_4_50Hz
SCP 80/380DS-11/4/50
4
IE3
DN 80
11 kW
SCP80_380DS-11_4_50Hz
SCP 80/380DS-15/4/50
4
IE3
DN 80
15 kW
SCP80_380DS-15_4_50Hz
SCP 80/380DS-18,5/4/50
4
IE3
DN 80
18,5 kW
SCP80_380DS-18,5_4_50Hz
SCP 80/380DS-22/4/50
4
IE3
DN 80
22 kW
SCP80_380DS-22_4_50Hz
SCP 80/380DS-30/4/50
4
IE3
DN 80
30 kW
SCP80_380DS-30_4_50Hz