Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Separator MODU | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Separator MODU-NS...-3

The modular Wilo-Separator MODU grease trap is optionally available in manually operated or fully automatic versions. With its high-quality, dimensionally stable construction, it offers maximum stability for continuous operation in frost-free spaces. The three-part tank is easier to transport in confined spaces and, with freely selectable direction of flow, offers high flexibility during installation. It comes equipped with a fill level window that facilitates monitoring of the grease layer level at any time. A mixing procedure for residue-free cleaning, as well as hygienic, odour-free drainage through a separate pipe, can be activated at the push of a button when maintenance is required.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Konstruksion i lehtë dhe kompakt me segmente me drejtim të rrjedhjes së lëngut që zgjidhet lirisht
 • Sipas zgjedhjes, shkarkim plotësisht automatik me anë të pompave, rimbushje me ujë të freskët dhe konsolë opsionale komandimi në kutinë e lidhjeve për manovrim komod
 • Mbyllje hermetike ndaj aromave e dritares së mirëmbajtjes në sajë të mbylljes me shtrëngim të shpejtë dhe guarnicionit, si dhe shkarkimit nëpërmjet tubacionit të shkarkimit pa lëshuar aromat
 • Depozitë nga plastikë e cilësisë së lartë, rezistente ndaj deformimit dhe acideve për qëndrueshmërinë më të lartë gjatë funksionimit të vazhdueshëm
 • Shkarkim me siguri funksionimi në sajë të përzierjes së besueshme të shtresës së yndyrës për procesin e pompimit jashtë
 • Dritare e nivelit të mbushjes për kontrollin vizuar të shtresës së yndyrës
Përshkrimi i serive

Konstruksioni

Oil and grease trap with a segment design, for installation in buildings (floor mounted).

Përdorimi

For the separation of vegetable and animal oils and fats from sewage.

Çelësi tip

NO VALUE

Të dhënat teknike

 • Tank volume: 500 ... 1740 l
 • Grease reservoir volume: 80 … 400 l
 • Sludge trap volume: 200 ... 1000 l

Konstruksioni

Tank made from high-quality, dimensionally stable plastic with sight glass and sludge trap. The tank is divided into several segments in order to enable easy transportation and simple installation. Tank opening with quick-release clamp and gasket for a seal that prevents odours. Mixer for homogenisation of the layer of grease with the tank fluid for an optimum drainage process. The tank has a stability of 25 years.

Standard version with manual drainage

The homogenisation starts at the press of a button. Then pump out the mixture of water and grease through the sewage suction truck. Once the drainage process is complete, refill the tank manually with fresh water.

Comfort version with fully automatic drainage

Comfort version with drainage pump, automatic supply of fresh water and complete control. The homogenisation starts at the press of a button. The drainage pump then pumps the mixture of water and grease through the drainage pipe into the sewage suction truck. Once the drainage process is complete, the tank is refilled with fresh water.

Dorëzim

 • Tank
 • Mixer
 • Tank cover with quick-release clamp and gasket
 • Drainage pipe
 • Manual water supply
 • Operating and maintenance manual

The version for fully automatic operation also contains:

 • Automatic water supply
 • Drainage pump
 • Switchgear

Configuration

 • The unit must be designed for the anticipated loads. The corresponding design criteria are specified in EN 1825-2.
 • Install a sample extraction device downstream from every trap. The sample extraction device must enable a representative sample from the flowing sewage flow.
 • If the trap is installed below the backflow level, provide a lifting unit downstream from the sample extraction device.
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-Separator MONO, MODU, GEO

Numri i artikullit 6090274
Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 20
PDF (3 MB)