Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
CronoTwin-DL 32/160-3/2-S1 | Wilo
I ngjashëm me figurën

CronoTwin-DL 32/160-3/2-S1

Numri i artikullit: 2171423
Të dhënat teknike
Përshkrimi tekstit

Pompë dyshe në linjë me dy pompa centrifugale me një shkallë me rotor të thatë në një karkasë të përbashkët me valvël shkëmbyese, për instalim në tubacion ose për montim në bazament. Flanxha fundore e karkasës dhe mbajtëset jepen kundrejt çmimit shtesë. Model monobllok me lëkundje të vogla dhe zhurmë të ulët, me lanterne dhe motor standard të lidhur të palëvizshëm me flanxhë (motor normal). Me bllokues mekanik me tub me rrudha, në nivelin e ujit dhe i pavarur nga kahu i rrotullimit dhe helikë për zvogëlimin e kavitacionit. Flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8. Trupi i pompës dhe lanternet janë trajtuar me veshje mbrojtëse kataforetike.

Motorë standardë në teknologjinë IE3. Pompat me motor ≥ 5,5 kW kanë sensorë temperature PTC si mbrojtje motorike si standarde.

Kutia e terminaleve të motorit ≤ 7,5 kW mund të jetë metalike ose plastike. Kutia metalike e terminaleve kërkon patjetër që të porositni variantet e veçanta përkatëse. Kutitë e terminaleve të motorit > 7,5 kW janë gjithmonë prej metali.

Të dhënat e funksionimit
temperatura e lëngut T -20 °C
temperatura e mjedisit T -15 °C
Presioni maksimal i funksionimit PN 16 bar
Udhëzim për konfigurimin 16 bar deri në 120 °C, 13 bar deri në 140 °C
Indeksi i efiçencës minimale (MEI) 0.4
Të dhënat e motorit
Klasa e efiçencës së motorit IE3
Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz
Toleranca e tensionit ±10 %
Fuqia nominale P2 3000 W
Shpejtësia e dhënë n 2900 1/min
Rryma nominale IN 6,15 A
Faktori i fuqisë cos φ 0.79
Efiçenca e motorit ηm 50 % ηM 50% 82,5 %
Efiçenca e motorit ηm 75 % ηM 75% 84,6 %
Efiçenca e motorit ηm 100 % ηM 100% 87,1 %
Klasa e izolimit F
Klasa e mbrojtjes IP55
Materiale
Trupi i pompës Gizë e hirtë
Helika Bronz
Boshti çelik që nuk ndryshket
Bllokuesi mekanik Q1Q1X4GG
Lantern Gizë e hirtë
Përmasa e instalimit
Lidhja e tubit në pjesën thithëse DN 32
Lidhja e tubit në anën e presionit DN 32
Informacione për bërjen e porosisë
Marka Wilo
Emërtimi i produktit CronoTwin-DL 32/160-3/2-S1
Pesha neto afërisht m 119 kg
Numri i artikullit 2171423
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)

Spektri akustik (brezi i frekuencave oktavë)

CronoTwin-DL 32/160-3/2

Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 1
PDF (165 KB)