Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Extract FIRST | Wilo

Wilo-Extract FIRST

Përdorimi inteligjent i ujit të shiut për furnizim me ujë të kopshteve dhe shtëpive private. 

Avantazhet tuaja
Wilo-Extract FIRST (hyrja anësore)

Përdorimi inteligjent i ujit të shiut për furnizim me ujë të kopshteve dhe shtëpive private. 

Wilo-Extract FIRST është pompë me motor të zhytur me shumë helika. Ajo shërben për përdorimin e besueshëm të ujit të shiut nga cisternat ose depozitat në banesat me një dhe dy familje. Uji i shiut mund të përdoret për furnizimin me ujë të shtëpisë në tualete, për lavatriçet ose edhe për vaditjen e kopshtit. Në sajë të konstruksionit kompakt, pompa me përdorim fleksibël është e përdorshme edhe për depozitat me korridore të ngushta aksesi. Ajo është e instaluar thjesht pa aksesorë të tjerë dhe vihet shpejt në funksionim në sajë të komandimit të integruar. Funksionet mbrojtëse të integruara si identifikimi i punimit në të thatë kujdesen për një siguri të lartë funksionimi. Materialet rezistuese ndaj korrozionit ofrojnë një besueshmëri të lartë.

Shërbimet e rekomanduara


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Instalim i thjeshtë në sajë të komandimit të integruar të pompave me funksion me ndezje/fikje automatike​
 • Version i gatshëm për përdorim për një vënie të shpejtë në punë ​
 • Siguri e lartë funksionimi në sajë të funksioneve mbrojtëse të integruara, si identifikimi i punimit në të thatë​
 • Në sajë të dizajnit kompakt është e përdorshme edhe në rastin e korridoreve të ngushta të aksesit të depozitave dhe cisternave​
 • Versioni i fortë me materiale rezistente ndaj korrozionit ofron besueshmëri të lartë​
 • Përdorim fleksibël për montim brenda në ujë ose në versionin SE edhe për montim në të thatë në zonën e jashtme
Përshkrimi i serive

Konstruksioni

Pompë zhytëse pusi me shumë helika, krejtësisht e mbulueshme dhe me vetëajrosje.

Përdorimi

Pompat zhytëse të pusit

 • Pompim nga puse, cisterna dhe depozita
 • Vaditje, spërkatje në formë shiu dhe për ta pompuar jashtë
 • Furnizimi me ujë
 • Përdorimi ujit të shiut

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Pompë zhytëse pusi me shumë helika, krejtësisht e mbulueshme dhe me vetëajrosje.

Extract FIRST .. EM:

 • Pompë me nivel standard të thithjes
 • Për instalimin e zhytur në gjysmën e sipërme të bazamentit të depozitës/cisternës.
 • Version i rrymës alternative njëfazore me 10 m kabllo të lidhjes duke përfshirë prizën e rrjetit.
 • Mit mbrojtje motori termike, mbrojtje kundër punës pa ujë, sistem automatik për ndezjen/fikjen.

Extract FIRST SE .. EM:

 • Pompë me hyrje anësore (SE) për lidhjen e një filtri notues në thithje për instalim në dysheme.
 • Për instalim në të zhytur në dyshemenë e depozitës/cisternës ose për montim në të thatë jashtë depozitës/cisternës.
 • Version i rrymës alternative njëfazore me 10 m kabllo të lidhjes duke përfshirë prizën e rrjetit.
 • Mit mbrojtje motori termike, mbrojtje kundër punës pa ujë, sistem automatik për ndezjen/fikjen.

Shënim

Në rastin e mosfunksionimit pompa ndizet automatikisht çdo 24 orë për 2-3 minuta, për të parandaluar një bllokim (të gjitha llojet).

Çelësi tip

Shembull:

Extract FIRST SE 304 EM/A

Ekstrakt

Familja e produktit

FIRST

Seria

SE

Lloji i thithjes:

[Bosh] = Thithje nëpërmjet një koshi thithje

SE = Hyrje anësore (bashkuesit anësor në thithje)

3

Vëllimi nominal i rrjedhës në m³/h

04

Numri i shkallëve

EM

Linja ushqyese:

EM = 1~230 V, 50 Hz

A

Tekn. Lloji i versionit

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz
 • Temperatura e lëngjeve maks. +40 °C
 • Presioni i funksionimit maks.: 5bar
 • Klasa e mbrojtjes: IP68
 • Lidhja në anën e presionit: G 1
 • Lidhja në anën e thithjes (versioni SE): G 1

Materiale

 • Trupi i pompës:
   • Pjesa e sipërme: PPO GF20
   • Pjesa e poshtme: PPO GF20
   • Këmishë: AISI 304
   • Trupi i motorit: Alumin
 • Helika: PPO GF30
 • Boshti: AISI 304
 • Bllokuesi mekanik: Karbon/qeramik/NBR
 • Shkallët e dhomave: PPO GF30
 • Difuzori/injektori: PPO GF30
 • Guarnicione: NBR

Dorëzim

 • Pompë me motor me rrymë alternative dhe 10m kabllo e lidhjes (H07RN-F) me prizën e rrjetit
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Valvula kryesore në hyrje
 • Filtër e thithjes me galexhant mekanik:
  • Filtër i trashë
  • Filtër i imët
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 4