Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Yonos PICO1.0 15/1-4 | Wilo

Yonos PICO1.0 15/1-4

Numri i artikullit: 4248080
Të dhënat teknike
Përshkrimi tekstit

Pompë me efektivitet të lartë Wilo-Yonos PICO1.0, e rregulluar elektronikisht. Pompë qarkullimi me rotor të lagur që nuk ka nevojë për mirëmbajtje me bashkues të filetuar, motor EC me rrymë elektrike vetëmbrojtëse dhe rregullim të integruar, elektronik të fuqisë për kontrolluesin e diferencës së presionit me kontroll të vazhdueshëm. Përdoret për të gjitha zbatimet në sistemet e ngrohjes dhe të kondicionimit të ajrit.

Regjimi i rregullimit zgjidhet sipas përdorimit të radiatorëve/ngrohjes nën dysheme.

Si standard e pajisur me:

 • Lloje rregullatorësh me zgjedhje paraprake për përshtatjen optimale të ngarkesës:
  • Diferenca e presionit konstant (Δp-c)
  • Diferenca e presionit e ndryshueshme (Δp-v)
 • Ekrani LED:
  • Paraqitje e lartësisë së dërgimit gjatë rregullimit
  • Tregues i konsumit të vazhdueshëm në Vat
  • Paraqitje e sinjalizimeve të defekteve (kodet e gabimit)
  • Tregues i funksionit të aktivizuar të ajrimit
 • Funksioni manual i ajrimit për ajrimin automatik të hapësirës së rotorit
 • Mbrojtje e integruar e motorit
 • Funksion zhbllokues automatik
 • Lidhje e shpejtë elektrike me Wilo-Connector
Të dhënat e funksionimit
Temperatura min. e lëngjeve Tmin -10 °C
Temperatura maks. e lëngjeve Tmax 95 °C
Temperatura min. e mjedisit Tmin -10 °C
Temperatura maks. e mjedisit Tmax 40 °C
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Lartësia minimale në hyrje në 50 °C 0,5 m
Lartësia minimale në hyrje në 95 °C 3 m
Lartësia minimale në hyrje në 110 °C 10 m
Të dhënat e motorit
Treguesi i efektivitetit energjetik (EEI) ≤0.20
Interferenca e emetuar EN 61000-6-3
Rezistenca ndaj interferencës EN 61000-6-2
Linja ushqyese 1~230 V, 50/60 Hz
Hyrja e fuqisë P1 max 20 W
Shpejtësia min. nmin 700 1/min
Numri maks. i rrotullimeve nmax 3400 1/min
Mënyra e mbrojtjes Motori IPX4D
Udhëzuesi i kabllos 1 x PG11
Materiale
Trupi i pompës Gizë e hirtë
Helika PP-GF40
Boshti Çelik inoks
Materiali i kushinetës Karbon, me metal të ngopur
Përmasa e instalimit
Lidhja e tubit në pjesën thithëse G 1
Lidhja e tubit në anën e presionit G 1
Gjatësia e instalimit l0 130 mm
Informacione për bërjen e porosisë
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Yonos PICO1.0 15/1-4
Pesha neto afërisht m 1,6 kg
Numri i artikullit 4248080
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)