Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Move water.

Move the future.

Join the

.

Explore now

Зголемете ја енергетската ефикасност.


Енергетската ефикасност и дигиталното вмрежување се клучните двигатели на иновациите во зградната автоматика. Високоефикасните пумпи на Wilo не ги намалуваат само работните трошоци. Благодарение на флексибилните и модуларни интерфејси, тие исто така можат лесно да се интегрираат во различни околини за автоматизација. Дознајте повеќе за нашите решенија за интелигентно поврзување за интелигентно поврзани згради.

Енергетски ефикасни пумпи и пумпни системи Вмрежени пумпи и пумпни системи

Поедноставете го пуштањето во работа.


Колку полесно и побрзо пумпата се инсталира и пушта во работа, толку побрзо ќе го развие својот целосен потенцијал за заштеда. Интуитивното пуштање во работа и параметрирање им помага на стручните лица да го намалат времето на инсталација и поефикасно да ги планираат посетите на клиентите. Дознајте повеќе за решенијата и технологиите за производи кои ја поедноставуваат вашата секојдневна работа и планирањето на персоналот.

Водено пуштање во работа преку екранот на пумпата Пуштање во работа преку вашиот паметен телефон

Зголемете ја безбедноста при работа.


Техничката градежна опрема на високо автоматизирани индустриски комплекси, болници или комерцијални објекти мора да функционира без дефекти 365 дена во годината. Паметните пумпи и дигитално и мрежно поврзаните пумпни системи исто така поддржуваат предвидливо одржување преку далечински пристап. Техничкиот персонал на лице место може постојано да ја следи зградата и нејзините функции.

Вмрежени пумпи и пумпни системи Едноставно за користење

Надминете ги барањата за заштита на животната средина.


Енергетските кризи и националните програми за заштита на климата доведуваат до преиспитување во планирањето на зградите: Современите станбени објекти, индустриските или канцелариските комплекси веќе не се дигитално мрежно сами. Тие исто така поддржуваат одржливо и безбедно водоснабдување, користење и oдведување на вода. Веќе во фаза на планирање, разгледајте ги технологиите од кои вашите клиенти ќе имаат корист секој ден во работењето.

хигиената на водата за пиење Енергетски ефикасни пумпи и пумпни системи Вмрежени пумпи и пумпни системи