Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Издржливи, сигурни, достапни.

Ние ја разбираме оптималниот сервис со обезбедување на вистински вистински резервен дел за вашиот Wilo производ што е можно побрзо. Нашата ефикасна логистика со прилагодено складирање на резервни делови во вашата близина го прави ова можно и ги штити вашите работни процеси. Дури и по замена на деловите, можете да бидете сигурни дека оперативната сигурност на нашите системи е загарантирана и дека вашите системи ќе бидат сигурни како и кога беа за прв пат нарачани.

Нашите производи можат да се претстават најдобро кога се користат оригинални Wilo резервни делови. Во комбинација со нашите иновативни решенија како дигитален пионер во индустријата за пумпи, квалитетот на нашите резервни делови обезбедува безбедна работа и без проблеми.

НАША УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Оригинални Wilo резервни делови со докажан квалитет
  • Прилагодени резерви на резервни делови, можност за глобална испорака
  • Достапност на сите стандардни резервни делови во рок од 24 часа.
  • Поддршка при избор на вистински резервни делови (консалтинг за резервни делови)

Kаталог на резервни делови

Направете сопствено истражување преку интернет за потребните резервни делови или контактирајте не директно за индивидуални консултации.

Kаталог на резервни делови

Ако ви треба поддршка од експерт на Wilo, тука може да го ангажирате Wilo сервисот.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот