Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Wilo Претставништво во Македонија

Ние ги имаме одговорите на вашите прашања

Дали нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Во тој случај со задоволство ќе ви помогнеме!

Не е битно дали се работи за правење понуда или попис на перформансите, димензионирање на различни видови постројки или советување при изборот на пумпа и прекинувачи, или се работи едноставно за поддршка во однос на прашања за хидраулика и управување.

Стапете во контакт со нашето најблиско продажно место и закажете термин. Се радуваме на вашите посети!

Wilo Претставништво во Македонија

Париска, 4
1000 Скопје, Македонија

Т: +389 (0)2 3122 058
Ф: +389 (0)2 3122 058

Лице за контакт: Валериј Војнески, дипл.маш.инж.
М: +389 (0)70 205 297
email: valerij.vojneski@wilo.com

Испрати eMail