Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Wilo ја носи иднината

Вие сте наш клиент и сте во срцето на сè што правиме. Вие сте она што нè води во потрагата по иновативна технологија и решенија кои даваат одговори на најитните проблеми на утрешниот ден. Вака денес ја правиме идната реалност: Вило ја носи иднината. И ние ќе ја направиме посветла за вас.


Паметни решенија во време на глобални мега-трендови

Вило е врвен снабдувач за апликации за зградна техника, управување со води и индустрија. Ние правиме сложени технологии, лесни за употреба, енергетски ефикасни и со високи перформанси. На крајот на денот, главниот фокус на сè што правиме се луѓето. Ние им нудиме извонредни производи, системски решенија и услуги. Основана во Дортмунд во 1872 година како фабрика за производи од бакар и месинг, Wilo во текот на својата долга и успешна историја еволуираше од локален специјалист до глобален играч.

Добро сме запознаени со проблемите што ќе ја обликуваат нашата иднина и развиваме технологии за нивно решавање. Глобалните мега-трендови имаат големо и трајно влијание врз нашите животи. Како што се осврнуваме на овие трендови, ние се фокусираме на глобализацијата, урбанизацијата, климатските промени, недостигот на енергија, недостаток на вода, како и технолошкиот напредок и дигитализацијата - важни барања за вашата секојдневна работа. Ова ги прави важни и за нас.


Можности за дигитализација

Меѓу овие мега-трендови, технолошкиот напредок и дигитализацијата се две главни теми. Дигитализацијата има фундаментално влијание врз барањата на потрошувачите, методите на производство, работните текови и производните патеки. Обезбедува нови можности во однос на функциите и апликациите што беа незамисливи пред само неколку кратки години. Ние ги препознаваме можностите што ги носи дигитализацијата и ги поттикнува да ја направат иднината подобро место и да го подобрат секојдневниот живот на луѓето. Во овој процес, ние се појавивме како дигитален пионер во индустријата. Големите податоци се вредната суровина на дигитализацијата и ја користиме неговата моќ. За да го искористиме неверојатниот потенцијал на овој експоненцијално растечки ресурс, ние ги трансформираме нашите процеси во дигиталниот свет - за напредни, мрежни и променливи резултати. Ги анализираме и систематски ги проценуваме релевантните податоци. Врз основа на систематската проценка на постојните податоци, развиваме нови деловни модели, како и прилагодени дигитални производи за нашите пумпи, апликации и услуги.


Нашиот фокус - јасно формулиран

Преку интелигентно вмрежување на луѓе, производи, услуги, фабрики и машини, ние ефикасно го искористуваме потенцијалот на дигитализација за да создадат паметни решенија. Секој ден, околу 7.400 вработени ширум светот работат на тоа да се оствари. На 16 производствени места во повеќе од 60 подружници во 60 земји. Резултат: пионер за нови производи, системи и услуги. На овој начин го правиме животот полесен за нашите клиенти и иднината подобро место.


Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.