Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

ИНСТАЛАЦИЈА

Ние инсталираме задоволство на клиентите.

Нашиот искусен Wilo сервис нуди инсталација на нашите пумпи или пумпни системи од страна на нашите сопствени сервисни тимови во избрани земји. Ние нудиме процес од крај до крај од собирање информации на лице место до инсталирање на нашиот производ во комплетната постројка. Професионалната проверка на подесувањата за инсталација и склопувањето на сите потребни компоненти ги поставуваат темелите за успешно пуштање во работа на системот. Штетата и придружните трошоци може да се избегнат само преку оптимално подесување на инсталацијата и интеракција на различни индивидуални фактори. Покрај тоа, Вило нуди тест-работа и брифинзи за вашиот персонал. Ова не е само за производите на Wilo, туку и за компоненти од трети страни.

НАША УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Собирање информации на лице место
  • Обезбедување компоненти/материјали од Wilo и други добавувачи
  • Инсталација на цевководи и електроника

Wilo-Assistent App

Користете ја апликацијата Wilo-Assistant и дозволете ни да ви обезбедиме специфична поддршка за инсталирање на вашиот систем.

Wilo-Assistent App

Креирајте сервис по ваша мерка!

Wilo сервисните пакети ви нудат висок степен на флексибилност и ви овозможуваат да комбинирате индивидуални услуги и со тоа да го прилагодите обемот на услугите за вашите индивидуални потреби. На овој начин, вие не само што можете да постигнете финансиска сигурност, туку и работна сигурност. Проверки за инсталација, пуштање во работа и одржување - сето тоа е дел од вашиот сеопфатен пакет Вило сервисни услуги. Ќе добиете компетентни и стручни совети од нашите колеги од сервисот и ќе ја добиете точно понудената услуга што ви треба за вашиот специфичен производ. Ние нудиме предефинирани сервисни пакети во три големини за да ви биде полесно да ги комбинирате одделните услуги. Едноставно изберете опсег на услуги што одговара на вашите барања. Доколку е потребно, можете лесно да ги прилагодите пакетите индивидуално според вашите потреби и да ги проширите со дополнителни модули за услуги.

Креирајте сервис по ваша мерка!

Ве молиме слободно контактирајте не за да ви овозможиме индивидуална понуда за инсталирање на вашите пумпи или системи.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот