Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Брз и ефтин пристап до CAD податоци

CAD Homepage

CAD каталог

Професионалното CAD конструирање се изведува побрзо: Со помош на практичниот Wilo-CAD каталог, планерите и монтерите имаат брз пристап до 2D и 3D CAD податоци за Wilo пумпи и пумпни системи.

Потребни се само неколку кликнувања за да се избере посакуваниот цртеж во бараниот формат (DWG 2D или 3D и STEP) и за да започне преземањето.

CAD каталогот на Wilo испорачува стандардизирани цртеќи нон стоп и без долго претражување.

CAD каталог