Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

Високите перформанси се наша сила.

Доверете ја услугата за пуштање во работа на Wilo за обезбедување непречен процес при вклучување на нови системи во вашите инсталации. Со задоволство ќе ве придружуваме низ целиот процес на нарачка на нашите производи и ќе ве поддржуваме чекор по чекор. Ќе имате директна корист од предностите на нашите производи и нивните перформанси во работењето. Нашите квалификувани сервисери ќе ве поддржат со сите сили за да гарантираат безбеден и оптимален старт.

Зошто треба да ја искористите нашата експертиза за пуштање во работа:

Пумпата е дел од сложениот систем за напојување, затоа фокусот на професионалните монтери при пуштање во работа е првенствено на повисокото ниво на системската технологија. Сепак, оптималните подесувања на пумпата - како дел од целокупниот систем - се клучни за потрошувачката на енергија и затоа за ефикасноста и работната сигурност на целиот систем.

Предноста на користењето професионални инсталери е тоа што тие му даваат на потрошувачот систем кој е енергетски ефикасен од самиот почеток и за тоа не мора детално да се запознаваат со секоја серија на контроли и пумпи. Ова значително ги намалува и трошоците за енергија и трошењето на пумпата. Службата за пуштање во работа обезбедена од Wilo сервисот исто така вклучува и упатства за одговорниот инженер за градежни услуги.

НАША УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Лични инструкции од Wilo експерт
  • Проверка на инсталацијата
  • Поставување на оптимизирани системски параметри
  • Тестирање и пробна работа
  • Документација за пуштањето во работа во сервисен извештајот
  • Точно лице за контакт за пуштање во работа на лице место

Wilo-Assistent App

Користете ја апликацијата Wilo-Assistant и дозволете ни да обезбедиме специфична поддршка за пуштање во употреба на вашиот систем.

Wilo-Assistent App

Креирајте сервис по ваша мерка!

Wilo сервисните пакети ви нудат висок степен на флексибилност и ви овозможуваат да комбинирате индивидуални услуги и со тоа да го прилагодите обемот на услугите за вашите индивидуални потреби. На овој начин, вие не само што можете да постигнете финансиска сигурност, туку и работна сигурност. Проверки за инсталација, пуштање во работа и одржување - сето тоа е дел од вашиот сеопфатен пакет Вило сервисни услуги. Ќе добиете компетентни и стручни совети од нашите колеги од сервисот и ќе ја добиете точно понудената услуга што ви треба за вашиот специфичен производ. Ние нудиме предефинирани сервисни пакети во три големини за да ви биде полесно да ги комбинирате одделните услуги. Едноставно изберете опсег на услуги што одговара на вашите барања. Доколку е потребно, можете лесно да ги прилагодите пакетите индивидуално според вашите потреби и да ги проширите со дополнителни модули за услуги.

Креирајте сервис по ваша мерка!

Ве молиме слободно контактирајте не за да ви овозможиме индивидуална понуда за пуштање во работа на вашите пумпи или системи.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот