Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Wilo-Solution Finder

Брзо и лесно пронејдете го вистинското решение со Wilo-Solutions Finder.

Нашите одговори на вашите прашања, сите на едно место: Wilo-Solutions Finder. Консултантскиот портал на Wilo обезбедува алатки за избор и конфигурирање на производи, како и Wilo каталози и погодни дигитални алатки за да ви помогнеме во секојдневните задачи. Најдете го решението што ги исполнува Вашите барања сега.

Вистинската пумпа - во секое време

Wilo-Select, нашата алатка за конфигурација и проектирање, е целосно редизајнирана така што ќе можете со само неколку кликања да ги изберете вистинските Wilo производи за вашата специфична апликација. И нашиот водич за замена ви покажува кои Wilo пумпи би биле погодни ако некогаш ви треба замена.

Бидете во тек со паметната технологија на Wilo

Од интеграција во системите за автоматизација на згради до далечинско управување, ви нудиме паметни поврзувања со вашите пумпи и пумпни системи за да имате преглед на местото на инсталацијата и работните услови додека сте во движење. За да дознаете повеќе за можностите за поврзување, изберете еден од следниве производи.

Достапни за следните производи

Од интеграцијата во автоматизацијата на зградите до управување со апликација, Wilo обезбедува сеопфатни комуникациски можности со интелигентни и паметни технологии. Паметно ве поврзуваме со вашите пумпи и пумпни системи и ви даваме преглед на местата на инсталација и работните услови додека сте во движење.

Сите детали на прв поглед - нашите каталози

Без разлика дали барате производи или резервни делови, во нашите каталози ќе најдете сè што треба да знаете за нашите производи. Алтернативно, можете да го разгледате нашиот каталог на производи по апликација или тип на објект - што го прави уште полесно пронаоѓањето на вистинскиот производ.

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.