Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Вашиот сервисен партнер, најблиску до вас

Ние ви нудиме постојана поддршка

Имате прашања во врска со нашите сервисни услуги или поединечни сервисни пакети?
Или, пак, ви е потребна брза и стручна помош во итни случаи или поради планирано одржување?

Немојте да одолговлекувате и веднаш исконтактирајте нѐ – со задоволство ќе ви помогнеме!

Овластени Wilo Сервиси

СЕРВИС-ПРОМ ДООЕЛ, Скопје

III Македонска Бригада, б.б.
1000 Скопје, Македонија
Т: +389 (0)2 2448 408
М: +389 (0)70 382 617

servisprom@yahoo.com