Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Глобални референци

Зградни услуги

Употребата на зградите се повеќе бара употреба на иновативни системи и заштеда на енергија направени од оптимално координирани компоненти. За едно-, две- и повеќе-семејни домови, како и за деловни објекти, ние нудиме високо-технолошки пумпи и системи кои секогаш обезбедуваат сигурност и еколошки снабдување.

Управување со вода

Управувањето со водата е сегмент во областа на снабдување со вода, одводнување и канализација, во кој имаме одлично знаење и повеќегодишно искуство. Сите Wilo пумпи и системи се високо технолошки и специјализирани за да ги исполнат Вашите специфични потреби.

Индустрија

Снабдувањето на индустриски постројки е многу широк и економски сложен сегмент со високо специјализирани пумпни системи. Wilo се докажа на ова поле со децении и остана верен на сите барања со постојано висок квалитет.

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.