Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

ПОПРАВКИ

Загарантирана брза помош.

Дефектите се досадни. Што ако пумпата не успее или прикаже порака за грешка? Каква поддршка може да обезбеди Wilo? Со нашиот корпоративен пристап ориентиран кон клиентите, за нас е важно проблемите со вашата Wilo пумпа да се решат сигурно и долготрајно. Нашата услуга за поправка ќе ви помогне на некомплициран и совесен начин, без оглед на тоа дали ви е потребна поправка на лице место или во сервисот на Wilo.

Сигурен и одржлив - тоа е нашиот стремеж.

Поправката на откажани пумпи, сепак, не само што мора да биде сигурна и одржлива, туку и едноставна и брза. Доволно е вознемирувачко кога пумпата откажува, па за нас е јасно: ние го минимизираме напорот што го прават нашите клиенти.

Нашите Wilo сервисери се запознати со сите пумпи и затоа можат да одговорат брзо и конкретно, со секој работен чекор документиран во извештајот за услугата.

Нашите Wilo сервисери ја користат својата компетентност и искуство додека се консултираат со клиентот на самото место за да одлучат дали пумпата навистина може да се поправи на самото место или мора да биде испратена за поправка на фабрика. Услугата за поправка Wilo исто така обезбедува резервни делови или пумпа за замена за да ја врати оперативната сигурност на системот што е можно побрзо.

НАША УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Верификација и отстранување на причините за грешки од страна на искусни експерти на Wilo
  • Необврзувачка проценка за поправки
  • Електрично-хидраулично тестирање за да се обезбедат точни податоци во врска со функционалноста, квалитетот и перформансите на пумпата или системот
  • Обложување на разни компоненти на пумпата или системот за оптимизирана ефикасност
  • Употреба само на оригинални резервни делови
  • Документација за поправка во извештајот за услуги

Ако ви треба поддршка од експерт на Wilo, тука може да го ангажирате Wilo сервисот.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот