Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Дали ги сакате сите информации за OEM решенијата од Wilo?

Тогаш посетете ја нашата OEM веб-страница на: www.wilo-oem.com

Со OEM решенијата, визионерските идеи се на дофат. Како водечки производител на оригинална опрема, ние се гледаме како дел од вашиот бизнис и точно знаеме колку се важни вашите процеси.

Вие сте инсталатер или проектант и имате прашање во врска со OEM пумпата инсталирана во системот?

Ако вашата Wilo пумпа е составен дел на уредот, на пример, систем за греење, не можеме да ви дадеме никакви информации за овие производи од причини за гаранција и одговорност. Ве молиме контактирајте со производителот на опремата ако имате какви било прашања.

Размислуваме заедно напред - за вашиот успех

Со OEM решенијата, визионерските идеи се на дофат. Како водечки производител на оригинална опрема, ние се гледаме како дел од вашата деловна активност и точно знаеме колку се важни вашите процеси. Ние работиме со вас за да развиеме индивидуални и иновативни решенија кои ќе ви помогнат да станете пионер на вашиот пазар. Ние ги произведуваме овие решенија во времето кога ќе изберете - одржливо и со највисок квалитет. Целата ваша компанија има придобивки од ова. Од корпоративно управување до купување. Од логистика до истражување и развој. Благодарение на високата посветеност на типот за Вашиот успех.

Замислете да имате партнер кој целосно го разбира вашиот работен процес

За нас, партнерството се состои во стекнување подеднакво длабоко разбирање за вас и вашиот бизнис, така што можеме да го подготвиме патот до успехот за вас на идеален начин. Ние сакаме да зборуваме точно на истиот јазик како вас. Секој детел за вашите процеси е важен за нас. На овој начин, можеме да ги стекнеме потребните знаења и да развиеме прилагодени решенија во партнерство со вас.

Со нашата посветеност на вашата компанија, нашата долгогодишна работа и нашиот широк спектар на производи, ќе ви олесниме да го освоите вашиот пазар. Секој аспект од вашиот бизнис ќе имате бенефит од ова меѓусебно разбирање. Успехот на нашите клиенти се должи на начинот на кој секоја област на одговорност успева да ги постигне своите специфични барања и цели. Нашиот стил на тимска работа е прецизно дизајниран: Тоа му овозможува на вашите менаџер да ги извршува визионерските цели, додека вашите оперативни менаџери можат да се потпрат на непречените процеси. Вашиот истражувачки тим има придобивки од иновативни, најнапредни решенија, додека вашиот оддел за продажба може да обезбеди сигурност на трошоците со точни цени. Вашите инженери можат да очекуваат високоефикасни решенија и вашиот тим за управување со квалитетот гаранција за сигурни процеси.

Потпрете се на експертиза од прва класа. Од производ до апликации.

Имаме околу 500 искусни и квалификувани вработени посветено развиваат одлични решенија. Заедно со и во име на нашите клиенти, тие секогаш работат на надминување на статус кво. Ова ги вклучува нашите иновативни тимови за истражување и развој, нашите специјалисти за електроника и технологија на мотори, но и нашата разноврсна лабораторија за тестирање и широк спектар на постојни системски модули, како и индивидуално развиени модули за интегрални системи. Овие аспекти се основа за специјализирано знаење од кое ќе имате корист во нашата секојдневна соработка. Овој висок квалитет е можен преку нашиот фокус на посебни области. На овој начин, можеме да стекнеме особено детално знаење и да ја изостриме нашата перспектива за најдобри решенија во областите на греење, ладење, соларна и геотермална енергија, како и санитарна вода.

Замислете дека можете да најдете прилагодено решение за секоја апликација

Сакаме да можеме да ви понудиме прилагоден производ за оригинална опрема за секаков вид апликација. Нашето исклучително познавање на пазарот ни овозможува да понудиме исклучително разновиден спектар на серии на пумпи и да ги исполниме скоро сите барања. Исто така нудиме кориснички развиени интегрални производи. Покрај нивната разновидност и предности, сите серии се со исклучително висок квалитет и имаат највисоки можни нивоа на ефикасност. Сите тие ја користат најновата технологија и корист од целокупниот опсег на Wilo експертизата. Вие исто така имате корист од сигурноста што ја обезбедува широкиот опсег на понудени услуги.