Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Надзор

Сигурност од самиот почеток

Позиционирањето на Wilo како давател на решенија опфаќа дигитален пристап за избор, управување, пуштање во работа и мониторинг на вашите пумпи, како и поврзаниот сервис пред, за време и по инсталацијата. Во Wilo, проектната поддршка за комплексните пумпи и системска технологија започнува многу пред вистинската инсталација. Ние дури ги поддржуваме нашите клиенти во време на фазата на концепт за да обезбедиме квалитетна работа и ефикасност на трошоците. Нашата компетентна и квалификуван Wilo сервис ќе ве поддржи со препораки и технички совети во текот на целиот проект.

НАШ СЕРВИС ЗА ВАС:

  • Редовните посети на лице место обезбедуваат квалитет на информации и совети
  • Технички консултации, исто така достапни на лице место
  • Извештај за состојба со препораки по посетата
  • Сеопфатна поддршка од Wilo експертот

Користете ја апликацијата Wilo-Assistant и дозволете ни да обезбедиме специфична поддршка за дизајнот на вашиот систем.

Wilo-Assistent App

Креирајте сервис по ваша мерка!

Wilo сервисните пакети ви нудат висок степен на флексибилност и ви овозможуваат да комбинирате индивидуални услуги и со тоа да го прилагодите обемот на услугите за вашите индивидуални потреби. На овој начин, вие не само што можете да постигнете финансиска сигурност, туку и работна сигурност. Проверки за инсталација, пуштање во работа и одржување - сето тоа е дел од вашиот сеопфатен пакет Вило сервисни услуги. Ќе добиете компетентни и стручни совети од нашите колеги од сервисот и ќе ја добиете точно понудената услуга што ви треба за вашиот специфичен производ. Ние нудиме предефинирани сервисни пакети во три големини за да ви биде полесно да ги комбинирате одделните услуги. Едноставно изберете опсег на услуги што одговара на вашите барања. Доколку е потребно, можете лесно да ги прилагодите пакетите индивидуално според вашите потреби и да ги проширите со дополнителни модули за услуги.

Креирајте сервис по ваша мерка!

Ве молиме слободно контактирајте не за да ви овозможиме индивидуална понуда за поддршка на проектот.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот