Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Замена на пумпа - креирање одржливи решенија со соодветни пумпи за замена

Тоа е нешто што како проектант премногу го знаете: старите, неконтролирани и неефикасни пумпи користат премногу енергија и не се многу флексибилни во лицето на претстојните промени. Кога барате најдобра замена, Вило ви нуди вистинско решение за кое било поле на апликација. Нашите пумпи за замена со висока ефикасност можат брзо и лесно да се интегрираат во постојните системски опкружувања и секогаш се најсовремени.

И за да бидете сигурни дека ќе заштедите што е можно повеќе време и енергија, ние нудиме најразлични корисни консултантски помагала за вашата работа.

Производи & Решенија

Енергијата и ефикасноста на ресурсите значително ја зголемуваат важноста во сите области на животот низ целиот свет. Аспектот на ефикасност видливо доаѓа до израз и со градежната употреба. Ова бара употреба на повеќе иновативни системи со оптимално координирани компоненти.

Wilo ги нуди потребните енергетски ефикасни концепти за ова - како за технологија за греење, така и за климатизација. Областите на примена на производите и системските решенија се станбени и јавни згради, индустрија или деловни згради, болници и хотели.

Дознајте повеќе за нашите производи

Сервис

Совети, Планирање, Обука - безгрижен пакет за вашата секојдневна работа.

Со Wilo како ваш партнер, можете да се потпрете не само на избор на високо квалитетни решенија за производи, туку и да имате корист од сеопфатен, безгрижен пакет на добро осмислени услуги. Ова значи дека сигурно ве поддржуваме во сите фази на проектот - од планирање и дизајн до пуштање во работа и одржување. На нашите семинари ве информираме за најновите технологии и трендови. А кога станува збор за привлечни услови за вашите проекти, ние ја имаме вистинската понуда за Вас.

Нашите услуги за Вас

Алатки & Превземања

Ние го правиме процесот за дизајнирање и избор полесен за вас.

Ние не сакаме едноставно да изберете едноставно некакво старо решение - сакаме да го пронајдете решение што одговара на вашите специфични барања, било да е тоа нова инсталација или проактивна замена на пумпа. Како резултат, со Вас ќе работиме преку вашите барања пред набавка и, врз основа на ова, ќе подготвиме индивидуално решение за производи што е најекономично за вас. Откако ќе го направите Вашиот избор, ние ви даваме специфични совети за остварување на вашата инвестиција.

Нашите алатки и преземања за вас

Building Information Modelling – Wilo e BIM подготвен

Ние сме едни од првите производители кои ви нудат исклучително лесен пристап до комплетни BIM податоци за производите за нашите пумпи за греење. На пример, можете да го користите BIM (Building Information Modelling) за да ја интегрирате вашата проектантска работа уште поефикасно во целокупното планирање и да ја направите вашата соработка со другите учесници на проектот многу поедноставна. Може да бидете сигурни:

Добијте ги сите релевантни информации за BIM

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.