Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА

Планирање на сигурноста и трошоците.

Wilo сервисот ви нуди продолжување на гаранцијата до пет години кога пуштањето и одржувањето на новиот производ на Wilo го спроведува Wilo.

За вас, ова значи заштита од неочекувани трошоци за поправка, дури и по истекот на законската гаранција на производителот.

НАШАТА СЕРВИС ЗА ВАС:

  • Целосна заштита и предвидлива сигурност на трошоците
  • Редовна работа за одржување од страна на Wilo сервисот
  • Употреба на оригинални резервни делови

Ако сакате да дознаете повеќе за пуштањето во работа и одржувањето, со услугите можете да се запознаете овде.

Ве молиме слободно контактирајте не за да ви дадеме индивидуална понуда за пуштање во работа и одржување.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот