Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Wilo ги надминува пумпите

Пумпите се нашата страст. Наша цел е да ви понудиме многу повеќе од пумпи со високи перформанси и ефикасност. Ова е затоа што холистичките решенија играат голема улога во сè побрзиот и покомплексен дигитален свет.

Како резултат на тоа, ние ги надминуваме пумпите и ги користиме нашите врвни технологии, иновативни апликации и силна експертиза за развој на производи кои можат да бидат интегрирани во комплексни системи. Исто така ви помагаме во анализи, даваме индивидуални консултации и препорачуваме прилагодени и економични решенија.

Со секој нов Wilo производ и нашата сеопфатен сервис, нашата цел е да ја направиме вашата работа уште полесна и поефикасна. Благодарение на нашите точни стандарди за квалитет и сигурност, ние продолжуваме да развиваме иновативни решенија и пионерски производи на кои можете целосно да им верувате - и денес и во иднина.

Ние ги применуваме нашите вредности и желби на сите наши сегменти. Ова значи дека можеме да гарантираме квалитет и одржливост.

Во сите сегменти во кои сме активни, новите и моќни пумпни системи постојано се развиваат и оптимизираат од инженерите Wilo, со цел да се исполнат трајно растечките и посложени барања.

Зградна техника

Во зградната техника нудиме високо-технолошки пумпи и пумпни системи за станбени куќи и за комерцијални објекти. Повеќе-семејните куќи се сигурно и еколошки обезбедени со Wilo пумпите.

Решенија за зградна техника

Управување со води

Управувањето со водата во областа на снабдувањето со вода, како и дренажата и канализацијата е сегментот во кој имаме особено широко знаење и повеќегодишно искуство. Сите Wilo пумпи и системи во вашиот сегмент се со висока технологија и специјализирани, за да ги исполнат специфичните барања.

Решенија за управување со води

OEM

Во сегментот OEM, Wilo покрај прилагодените услуги нуди портфолио на производи со висока ефикасност и свесност за трошоците. Овде, производите во секторите ладење, греење, соларна топлинска енергија, геотермална енергија и канализација постојано се прилагодуваат на желбите и барањата на клиентите.

OEM решенија

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.