Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

ОДРЖУВАЊЕ

Преземањето мерки на претпазливост се исплати.

Ние ви нудиме различни опции за редовно проверување дали нашите производи работат непречено и за да се осигура дека тие ќе продолжат да работат на долг рок. Притоа, ние ги прилагодуваме нашите решенија за одржување на вашите индивидуални потреби и вашите производи на локацијата. За да обезбеди непречено функционирање на системот, нашите експерти редовно ги проверуваат, следат и одржуваат сите потребни компоненти на системот.

Обезбедено е високо ниво на работна сигурност и оптималното искористување на енергијата. И тоа доаѓа со ниска цена, бидејќи мерките за одржување и поправка се значително намалени. Денес е докажано дека над 50% од сите повици за итни случаи и услуги може да се избегнат со инспекции. При тоа, дефектите се откриваат рано, пред тие да доведат до нарушувања на производството и поголеми штети со последователни трошоци.

Услуга за одржување направена по мерка

Дури и стандардните договори за одржување од Wilo гарантираат сигурност во работењето и ве уверуваат со нашата сеопфатен сервис 24/7. Врз основа на фиксна цена, може да се договорат и индивидуални договори специјално прилагодени на вашите потреби. Тука, сите услуги се детално документирани. Изберете опсег на услуги што ви требаат од нашите модели на договори и прилагодете ги на вашите индивидуални потреби со нашите производи.

Модели на договори за одржување

Сервис Basic Comfort Premium
Проверка на функцијата од 2-ра година x x
Чистење x x x
Вклучени полнења со азот за сите мембрански притисочни садови кои припаѓаат на пумпата/системот x x x
Безплатно и без патни трошоци за мали поправки што може да се извршат за време на одржувањето x x x
Вклучени потрошни материјали x x
Без работни или патни трошоци за ситни поправки помеѓу интервалите за одржување (надвор од вообичаеното работно време) x x
Без работни или патни трошоци за мали поправки помеѓу интервалите за одржување (надвор од вообичаеното работно време, вклучително и за време на викендите) x
Вклучени потрошни делови x
Итен сервиса < 24 часа во случај на дефект x
Договорни модалитети
Можно месечно, тримесечно, годишно или полугодишно одржување x x x

Минимален период на договор
1 година 1 година 2 година

НАША УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Гаранција за максимална безбедност во работењето
  • Професионална инспекција на пумпи и системи
  • Работи за одржување и поправка
  • Индивидуални решенија за одржување врз основа на фиксна цена
  • Документација за целата работа за одржување во списоците за проверка
  • Наведување на тековниот статус на инспекција
  • Проактивен сеопфатен сервис 24/7

Wilo-Assistent App

Користете ја апликацијата Wilo-Assistant и дозволете ни да ве поддржиме со одржувањето на вашиот систем.

Wilo-Assistent App

Креирајте сервис по ваша мерка!

Wilo сервисните пакети ви нудат висок степен на флексибилност и ви овозможуваат да комбинирате индивидуални услуги и со тоа да го прилагодите обемот на услугите за вашите индивидуални потреби. На овој начин, вие не само што можете да постигнете финансиска сигурност, туку и работна сигурност. Проверки за инсталација, пуштање во работа и одржување - сето тоа е дел од вашиот сеопфатен пакет Вило сервисни услуги. Ќе добиете компетентни и стручни совети од нашите колеги од сервисот и ќе ја добиете точно понудената услуга што ви треба за вашиот специфичен производ. Ние нудиме предефинирани сервисни пакети во три големини за да ви биде полесно да ги комбинирате одделните услуги. Едноставно изберете опсег на услуги што одговара на вашите барања. Доколку е потребно, можете лесно да ги прилагодите пакетите индивидуално според вашите потреби и да ги проширите со дополнителни модули за услуги.

Креирајте сервис по ваша мерка!

Ве молиме слободно контактирајте не за да ви обезбедиме индивидуална понуда за одржување.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот