Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

ОПТИМИЗАЦИЈА НА СИСТЕМОТ

Услуги фокусирани на ефикасност.

Оптимизирање на вашите пумпи и пумпни системи е еден од најдобрите начини да се обезбеди соодветна оперативна сигурност на целокупниот систем. Постоечките системи честопати можат да се оптимизираат преку мали измени и прилагодувања, овозможувајќи значително да се зголеми ефикасноста, а со тоа и ефективноста.

Wilo нуди прилагодени решенија за да одговараат на барањата на клиентите со цел да обезбедат одржлива, компетентна и ефективна индивидуална поддршка.

Проактивната оптимизација на системот има предности за сите страни. Заштедувате енергија и трошоци, го подобрувате билансот на одржливост на вашите згради и инсталации и ја ажурирате вашата технологија во исто време. Ова значително го намалува ризикот од откажување на опремата и дополнително ги намалува трошоците за одржување.

НАША УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Чистење на резервоари за ладна вода (хлорирање)
  • Ремонт на пумпи/системи за враќање на целосните перформанси
  • Постојана елиминација на загадувања и микро меурчиња во H&AC системите, вклучително и аерација во дефинирани временски рамки (SiClean)
  • Додавање на нови технологии или функции во постарите системи за заштеда на капитални трошоци (реновирање).

Дали сте заинтересирани да го оптимизирате вашиот систем? Ве молиме контактирајте не и ќе договориме состанок за консултации со вас.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот