Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Сите информации за Вас како инсталатер.

Во нашиот дел за инсталатери ќе ги најдете сите информации што се важни за Вас - од информации за нашите производи до услугите на нашата фабричка служба за клиенти до алатки, преземања, совети и трикови кои ве поддржуваат во вашиот професионален живот како квалификуван работник.

Производи и Решенија

Енергијата и ефикасноста на ресурсите значително ја зголемуваат важноста во сите области на животот низ целиот свет. Аспектот на ефикасност видливо доаѓа до израз и со градежната употреба. Ова бара употреба на повеќе иновативни системи со оптимално координирани компоненти.

Wilo за ова ги нуди потребните енергетски ефикасни концепти - како за технологија за греење, така и за климатизација. Областите на примена на производите и системските решенија се станбените и јавните објекти, индустријата или деловните згради, болниците и хотелите.

Дознајте повеќе за нашите производи

Сервис

Совети, Планирање, Обука - безгрижен пакет за вашата секојдневна работа

Со Wilo како ваш партнер, можете да се потпрете не само на избор на високо квалитетни решенија за производи, туку и да имате корист од сеопфатен, безгрижен пакет на добро осмислени услуги. Ова значи дека сигурно ве поддржуваме во сите фази на проектот - од планирање и дизајн до пуштање во работа и одржување. На нашите семинари ве информираме за најновите технологии и трендови. А кога станува збор за привлечни услови за вашите проекти, ние ја имаме вистинската понуда за вас.

Our services for you

Алатки & Превземања

Ние го правиме процесот за дизајнирање и избор полесен за вас.

Ние не сакаме едноставно да изберете едноставно некакво старо решение - сакаме да го пронајдете решение што одговара на вашите специфични барања, било да е тоа нова инсталација или проактивна замена на пумпа. Како резултат, со Вас ќе работиме преку вашите барања пред набавка и, врз основа на ова, ќе подготвиме индивидуално решение за производи што е најекономично за вас. Откако ќе го направите Вашиот избор, ние ви даваме специфични совети за остварување на вашата инвестиција.

Нашите алатки и преземања за вас

Wilo-Assistant - Апликацијата за сите

Редизајнираната апликација Wilo-Assistant го прави целиот свет на високо-ефикасна пумпна технологија достапна на паметни телефони и таблети за HVAC инсталатери, консултанти за зградна техничка опрема и ракувачи со пумпи.

Новиот дизајн и интуитивното корисничко искуство обезбедуваат уште подобра поддршка за вашата секојдневна работа. Новите функции и поврзувачките решенија додаваат во опсегот на можности што веќе ги нуди претходниот Wilo-Assistant.

Така, корисниците можат уште побрзо да го најдат она што им треба и да добијат поддршка за:

  • Консултации и избор
  • Консултација за клиенти
  • Инсталација и пуштање во работа
  • Далечинска контрола и одржување
Преземање од App Store (iOS)Апликација за Android на Google Play

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.