Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Asistenti Wilo-Live "Konsultuesi me madhësinë e xhepit"

Ndihmë e shpejtë, e menjëhershme përmes bisedës video.

Edhe gjatë krizës aktuale të koronavirusit, puna për ngrohjen, furnizimin me ujë dhe sistemet e drenazhimit të ujërave të zeza është e domosdoshme për ju si instalues profesionist, konsulent specialist dhe operator. Po sikur të kesh gjithmonë një këshilltar teknik në krah gjatë shërbimit të pompave, pavarësisht nga këto kohë të vështira, duke siguruar gjithashtu që kontakti personal nuk kërkohet aspak? E pamundur? Bëjeni të mundur me Asistentin Wilo-Live, zgjidhjen dixhitale për të gjitha pyetjet në lidhje me pompat dhe zgjidhjet e sistemit të pompave! Për të siguruar mbështetje interaktive, ne kemi ofruar lehtësira për biseda live video me klientët tanë në vend. Në këtë mënyrë, ne mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni problemet tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur. Ne parandalojmë humbjen e kohës dhe sigurojmë besueshmëri operacionale të pompave dhe sistemeve tuaja! Nëse keni pyetje, gabime ose difekte, mund të merrni ndihmën e menjehershme tek një ekspert i pompës Wilo me shtypjen e një butoni.

Installer is holding a smart phone in his hand, on the screen you can see the Wilo-Live Assistant in use

Çfarë është asistenti wilo-live dhe si punon?

Duke përdorur Asistentin Wilo-Live, këshilltarët tanë ekspertë mund t'ju mbështesin për boilerin ose në dhomën teknike të pajisjeve përmes transmetimit të videos - drejtpërdrejt dhe në kohë reale. Ju përdorni smartphone-in tuaj për të treguar konfigurimin e instalimit, ndërsa eksperti Wilo ndjek gjithçka në ekranin e tij. Ata mund të shohin përbërësit, si dhe detaje të tjera dhe kështu mund të përcaktojnë se nga fillon defekti ose prishja. Përveç kësaj, eksperti Wilo mund të nxjerrë sugjerime të dobishme direkt në imazh dhe të dërgojë dokumente që ju nevojiten, të tilla si fragmente nga manuali i përdorimit, të cilat mund t'i shihni edhe në ekranin e smartphone-it tuaj.

Çfare më duhet për ta perdorur?

Për të përdorur Asistentin Wilo-Live, ju duhet një smartphone aktual iOS ose Android me një shfletues interneti (Safari, Google Chrome, Opera, Microsoft Edge) dhe një lidhje interneti. Një aplikacion nuk është i nevojshëm.

Si do ta marr shërbimin?

Mundesia do të ofrohet nga organizatat tona lokale të shërbimit, të cilët fillimisht do të kontaktohen me ju përmes telefonit. Nëse gjatë bisedës rezulton se mbështetja me video mund t'u përgjigjet pyetjeve tuaja në një mënyrë më të shpejtë dhe më të synuar, punonjësit tanë do t'ju dërgojnë një lidhje me smartphone tuaj përmes SMS ose e-mail. Pasi të klikoni në lidhjen, thjesht duhet të mundësoni hyrjen në mikrofonin dhe aparatin tuaj smartphone dhe jeni mirë të filloni. Sigurisht, të dhënat tuaja janë të mbrojtura në çdo kohë. Asnjë hapësirë ​​ruajtëse nuk bëhet dhe videot nuk regjistrohen. Vetëm ju keni qasje në smartphone-in tuaj.

Sherbimi yne per ju:

  • Mbështetje interaktive drejtpërdrejt përmes bisedës video
  • Kontakt i drejtpërdrejtë me një ekspert
  • Zgjidhje në kohë për të siguruar besueshmërinë maksimale operacionale të pompave dhe sistemeve tuaja

Nëse dëshironi të bindeni për shërbimet që ne ofrojmë, kontaktoni shërbimin tonë për të provuar Asistentin Wilo-Live.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë