Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Transparencë e plotë përmes qasjes në distancë

Rritni sigurinë tuaj në punë.

Me ndihmën e aksesit Wilo në distancë, ju gjithashtu mund të monitoroni statusin e funksionimit të sistemeve tuaja të pompimit në prona të ndryshme nga zyra dhe të reagoni menjëherë në rast defekti.

Përveç kësaj, gama e gjerë e të dhënave të funksionimit ju ofron mundësinë për të analizuar dhe optimizuar sistemet tuaja të pompimit. Kjo ju kursen shumë kohë në krahasim me kontrollet e hollësishme në vendet përkatëse të instalimit.

Kontrolloni dhe monitoroni sistemin tuaj me lehtësi nga kudo!

Për qasje në distancë ju nevojiten vetëm katër gjëra:

1. Një pompë inteligjente Wilo e gjeneratës së fundit ose, për pompat e vjetra Wilo, një modul shtesë IF Wilo-Smart si aksesor dhe Wilo Net.

2. Wilo-Smart Gateway

3. Një pajisje celulare

4. Wilo-Assistant me funksionin Smart Connect


Pompat Smart Wilo të gjeneratës së fundit

Këto janë pompa Wilo të krijuara për zbatime të zgjuara. Pompat inteligjente Wilo-Stratos MAXO dhe Wilo-Stratos GIGA2.0-I janë të pajisura nga fabrika me një modul Wilo-Connect për aplikacionet Bluetooth. Këtë mund ta shihni menjëherë kur ndizni pompën me simbolin tonë Smart-Connect.

Pompë Aksesorët e nevojshëm
Wilo-Stratos MAXO Ndërfaqja Wilo-Smart Gateway Wilo Net (tashmë e integruar)
Wilo-Stratos MAXO-D Ndërfaqja Wilo-Smart Gateway Wilo Net (tashmë e integruar)
Wilo-Stratos MAXO-Z Ndërfaqja Wilo-Smart Gateway Wilo Net (tashmë e integruar)
Wilo-Stratos GIGA2.0-I Ndërfaqja Wilo-Smart Gateway Wilo Net (tashmë e integruar)
Wilo-Stratos GIGA2.0-D Ndërfaqja Wilo-Smart Gateway Wilo Net (tashmë e integruar)

Pompat e vjetra Wilo

Pompat e gjeneratave të mëparshme kërkojnë gjithashtu një Wilo-Smart modul IF dhe Wilo Net.

Pompë Aksesorët e nevojshëm
Wilo-Stratos Wilo-Smart Gateway + Wilo-Smart modul IF Stratos (për montim) + Ndërfaqja Wilo Net (tashmë e integruar)
Wilo-Stratos GIGA Wilo-Smart Gateway + Wilo-Smart modul IF Stratos (për montim) + Ndërfaqja Wilo Net (tashmë e integruar)
Wilo-CronoLine-IL-E Wilo-Smart Gateway + Wilo-Smart modul IF Stratos (për montim) + Ndërfaqja Wilo Net (tashmë e integruar)
Wilo-VeroLine-IP-E Wilo-Smart Gateway + Wilo-Smart modul IF Stratos (për montim) + Ndërfaqja Wilo Net (tashmë e integruar)

Wilo-Smart Gateway

mëso më shumë

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.