Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Lidhshmëria maksimale me Wilo-Smart Connect

Nga integrimi në automatizimin e ndërtesave në kontrollin nga aplikacioni, Wilo siguron aftësi të plotë komunikimi me teknologji inteligjente. Ne ju lidhim me zgjuarsi me pompat tuaja dhe sistemet e pompave dhe ju japim një përmbledhje të vendeve të instalimit dhe kushteve të funksionimit ndërsa jeni në lëvizje.

Bashkuesit Wilo-Smart

Me Wilo-Smart Connect, ju jeni në gjendje të kontrolloni me telekomandë produktet e mëposhtme Wilo: Wilo-Stratos MAXO dhe Wilo-Stratos, Wilo-Stratos GIGA, Wilo-CronoLine IL-E, Wilo-VeroLine IP-E dhe Wilo-Helix VE .

Funksionalitetet përfshijnë leximin e parameterizimit të produkteve Wilo, ruajtjen e tij, transferimin e tij dhe gjenerimin e dokumentacionit të produkteve të porositura. Për më tepër, leximi dhe vizualizimi i të dhënave statistikore është i mundur. .

Aplikacioni ynë për komandimin në largësi të produkteve Wilo-Smart:

 • Lidhja e pompës me smartphone ose tablet përmes ndërfaqes Bluetooth
 • Nuk kërkohet dongle (paisje shtesë)
 • Konfigurimi, kontrolli dhe akordimi i imët
 • Kapja e informacionit operativ për ruajtjen, transferimin dhe krijimin e dokumentacionit
 • Përditësimet e softuerit për Wilo-Stratos MAXO
 • Veçanërisht i përshtatshëm për pompat që janë të vështira për t'u përdorur

Aplikacioni mund të shkarkohet nga Apple App Store ose Google Play falas.

Cloud Wilo-Smart

Shërbimi ynë cloud për kontroll të largët në distanca të mëdha:

 • Qasja përmes internetit
 • Opsion për monitorimin dhe kontrollin e pompës në të gjithë botën
 • Mbledhja dhe përcjellja e të dhënave të pompës
 • Dërgimi i informacionit, mesazheve dhe paralajmërimeve për gabime
 • Vizualizimi dhe ruajtja e të dhënave përmes aplikacionit Wilo-Smart Connect

Porta Wilo-Smart

Moduli për lidhje me infrastrukturën tonë të qasjes në distancë Wilo-Smart Cloud:

 • Lidhja (përmes Wilo Net) me Wilo-Smart Cloud, platforma e re në internet Wilo
 • Transferim i thjeshtë dhe i sigurt i të dhënave nga pompa Wilo
 • Mundëson monitorimin dhe kontrollin në distancë të pompës përmes smartphone ose tablet

Wilo-CIF-Modul: për integrimin në automatizimin e ndërtesaveм:

 • Instalim i përshtatshëm: fole e veçantë në dhomën e terminalit dhe kabllo e thjeshtë
 • Protokolle të ndryshme BUS: Modbus RTU, BACnet MS / TP, CANopen, LON TP / FT-10, PLR
 • Për Wilo-Stratos MAXO

The Wilo-Assistant - Aplikacioni për të gjithë

Aplikacioni i ridizenjuar Wilo-Assistant e bën të gjithë botën e teknologjisë së pompës me efikasitet të lartë të disponueshëm në smartphone dhe tabletë për instaluesit HVAC, konsulentët e pajisjeve teknike të ndërtimit dhe operatorët e pompave.

Dizajni i ri dhe përvoja intuitive e përdoruesit sigurojnë mbështetje edhe më të mirë për punën tuaj të përditshme. Funksionet e reja dhe zgjidhjet lidhëse shtojnë gamën e veçorive të ofruara tashmë nga Wilo-Assistant i mëparshëm.

Në këtë mënyrë, përdoruesit mund të gjejnë atë që u nevojitet edhe më shpejt dhe të marrin mbështetje me:

 • Konsultimin dhe përzgjedhjen
 • Konsultimin e klientëve
 • Instalimi dhe vënia në punë
 • Komandimi nga larg dhe mirëmbajtja
Shkarkimet on App Store (iOS)Aplikacioni Android në Google play

Përparësi në të ardhmen: familja Wilo-Stratos MAXO.

Pompa e parë inteligjente në botë * përmban risitë e nesërme që e bëjnë jetën tuaj më të lehtë sot: Wilo-Stratos MAXO ju ofron efikasitet, lidhje dhe rehati më të madhe se kurrë më parë. Isshtë pompa e parë që ka një ndërfaqe intuitive të përdoruesit - dhe e bën instalimin dhe funksionimin më të lehtë se kurrë më parë. Wilo-Stratos MAXO gjithashtu ripërcakton efikasitetin e sistemit: Duke shfaqur funksione inovative të kursimit të energjisë dhe mënyrave të reja të kontrollit ajo arrin efikasitetin maksimal të sistemit.

Wilo-Stratos MAXO –Pompa e parë e zgjuar në botë. *

Stadiumet janë jashtëzakonisht komplekse - përfshirë edhe kur bëhet fjalë për teknologjinë e tyre të ngrohjes, ftohjes dhe ajrit të kondicionuar. Sistemet e nevojshme të pompimit duhet të jenë jo vetëm të kursejnë energji, por të afta të përshtatin performancën e tyre me kërkesën e luhatshme, pasi stadiumet janë vetëm në përdorim të plotë në fundjavë. Dhomat e ndërrimit të ekipit dhe zonat VIP kërkojnë kondicionim të besueshëm gjatë gjithë vitit.

Wilo-Stratos MAXO me efikasitet energjetik dhe inteligjent është i përshtatshëm për të gjitha aplikacionet, dhe falë aftësisë së tij të përditësimit është në gjendje të trajtojë në mënyrë fleksibile të gjitha kërkesat aktuale dhe madje edhe për të ardhmen.

Ai përfaqëson më të mirën në zgjidhjet inteligjente dhe vendos standarde të reja në lidhje, efikasitetin e sistemit dhe dashamirësinë e përdoruesit me teknologjinë e saj inovative. Ajo siguron efikasitet maksimal të energjisë përmes karakteristikave të tij Dynamic Adapt plus dhe No-Flow Stop. Ndërfaqjet e gjera të komunikimit si Wilo Net mundësojnë zgjidhje në icloud me monitorim në distancë, si dhe rrjete direkte të rrjetit të pompave dhe sistemeve me shumë pompa (Përshtatja me shumë fluks). Pompa mund të kontrollohet nga distanca, konfigurohet dhe lexohet në vend duke përdorur ndërfaqen Bluetooth.

Për më tepër, Wilo ofron oferta shërbimi të përshtatura për grupin e përdoruesve - nga komisionimi nga Wilo Service deri te kontratat gjithëpërfshirëse të mirëmbajtjes dhe riparimit individual, deri në paketën e gjithanshme të pakujdesshme të WiloCare.

Lexo më shumë
*Ne e kuptojmë një pompë inteligjente si një kategori e re pompash, e cila shkon shumë larg pompave standarte ose pompave tona me efikasitet të lartë. Vetëm kombinimi i teknologjisë më të fundit të sensorit dhe funksioneve inovative të kontrollit (p.sh. Dynamic Adapt plus dhe Multi-Flow Adaptation), lidhjes dykërkuese (psh Bluetooth, hyrje të integruara analoge, hyrje dhe dalje binare, ndërfaqe Wilo Net), azhurnime të softuerit dhe përdorshmëri të shkëlqyeshme ( p.sh. falë udhëzuesit të konfigurimit, parimi paraprak për navigimin parashikues dhe teknologjia e provuar dhe e testuar e butonit jeshil) e bëjnë këtë pompë një pompë të zgjuar.

Wilo-Stratos MAXO


Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.