Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Ekspozita ndërkombëtare e sistemeve të pompimit për ujësjellësit dhe ujrat e zeza

Kthehu te përmbledhja

03.02.2018

Zyra e përfaqësisë së kompanisë Wilo në Shqipëri fton të gjithë bashkëpunëtorët e saj dhe dashamirësit e prodhimeve tona që në datat 14-18 Maj, të vizitojnë stendën tonë, në sallën B1, stenda nr 251/350, në ekspozitën ndërkombëtare IFAT, që zhvillohet në Mynih, Gjermani

Informacion

Në dt 1-3 Nëndor në Tiranë do të zhvillohet konferenca e përbashkët e shoqatës së ujësjellës kanalizimieve të Shqipërisë SHUKALB dhe shoqatës së ujësjellës kanalizimive të Kosovës SHUKOS.Gjithashtu së bashku me konferencën, në të njëjtat mjedise do të zhvillohet dhe panairi prodhimeve të ndryshme që përdorin ndërmarjet e ujësjellës kanalizimeve