Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Separator i papastërtive dhe i ajrit të papastër Voda Air & Dirt 22 mm për instalim horizontal | Wilo

Separator i papastërtive dhe i ajrit të papastër Voda Air & Dirt 22 mm për instalim horizontal

Numri i artikullit: 2198851
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Inputi i lidhjes Ø22mm
Lidhja e daljes Ø22mm
Shpejtësia maks. e prurjes 1,5 m/s
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Presioni minimal i funksionimit 0,2 bar
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura e lëngut min. -10 °C
Temperatura e lëngut maks. 120 °C

Wilo-Voda Air/Dirt 1"

Përmasat A 115,0 mm
Përmasat B 283,0 mm
Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Separator i papastërtive dhe i ajrit të papastër Voda Air & Dirt 22 mm për instalim horizontal
Numri i artikullit 2198851
Numri EAN 4048482837680
Ngjyra Tunxh
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2018-04-09
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 1
Sasia për shtresë 18
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 334 mm
Gjatësia L 111 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 123 mm
Lartësia H 283 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 123 mm
Gjerësia W 111 mm
Pesha bruto afërisht m 2 kg
Pesha neto afërisht m 2 kg
Përshkrimi tekstit

Për sistemet e mbyllura të ngrohjes dhe ftohjes.

Separatorët e papastërtive dhe të ajrit të papastër mbrojnë kaldajën, pompat dhe rakordet nga dëmtimet nga depozitimi i grimcave ndotëse dhe rritin komoditetin dhe performancën. Separatorët e papastërtive dhe të ajrit të papastër ofrojnë avantazhe gjatë përdorimit në sistemet e vjetra ose gjatë konvertimit të një sistemi të hapur në një sistem të mbyllur.

  • Më shumë komoditet dhe fuqi më e lartë.
  • Parandalon depozitimin e grimcave ndotëse në kaldajë.
  • Nëpërmjet heqjes së ajrit dhe grimcave ndotëse nga uji i sistemit zgjatet jetëgjatësia e pompave, pajisjeve komanduese dhe aksesorëve të tjerë të sistemit.
  • Me lidhje me flanxhë sipas EN 1092-1 PN 16.

Avantazhet

  • Separator i kombinuar i papastërtive dhe i ajrit të papastër prej çeliku me teknologjinë “Dual Zone Flow Diversion”.
Të dhënat teknike
Lloj veçuesi Air&Dirt
Instalim Horizontal
Filtër i largueshëm po
Valvul bllokuese me sferë po
me xhunto bashkuese jo
Presioni minimal i funksionimit 0,2 bar
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura min. e lëngjeve T -10 °C
Temperatura maks. e lëngjeve T 120 °C
Shpejtësia maks. e prurjes 1,5 m/s
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Inputi i lidhjes Ø22mm
Lidhja Ø22mm
Nr. i art. 2198851
Numri EAN 4048482837680
Modeli Wilo
Pesha 2 kg
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Voda Air-Dirt

Numri i artikullit 2200593
Botim 2021-10
Numri i faqeve 20
Language bg, da, de, en, es, fr, hu, no, pl, ro, sv, tr
PDF (2 MB)