Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Separator ajri Voda Air 2" për instalim horizontal | Wilo

Separator ajri Voda Air 2" për instalim horizontal

Numri i artikullit: 2198836
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Inputi i lidhjes Rp 2
Lidhja e daljes Rp 2
Shpejtësia maks. e prurjes 1,5 m/s
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Vëllimi i depozitës së ujit V 1 l
Presioni minimal i funksionimit 0,2 bar
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura e lëngut min. -10 °C
Temperatura e lëngut maks. 120 °C

Wilo-Voda Air 1"

Përmasat A 131,0 mm
Përmasat B 213,0 mm
Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Separator ajri Voda Air 2" për instalim horizontal
Numri i artikullit 2198836
Numri EAN 4048482837536
Ngjyra Tunxh
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2018-04-09
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 144
Sasia për shtresë 36
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 150 mm
Gjatësia L 131 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 235 mm
Lartësia H 213 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 125 mm
Gjerësia W 131 mm
Pesha bruto afërisht m 2,6 kg
Pesha neto afërisht m 2,5 kg
Përshkrimi tekstit

Për heqjen e plotë të ajrit nga sistemet e ngrohjes dhe ftohjes.

Separatorët e ajrit rritin komoditetin dhe fuqinë. Separatorët e ajrit ofrojnë avantazhe gjatë përdorimit në sistemet e vjetra ose gjatë konvertimit të një sistemi të hapur në një sistem të mbyllur.

  • Më shumë komoditet dhe fuqi më e lartë.
  • Mënjanon jo vetëm flluskat më të vogla të ajrit, por edhe ajrin e absorbuar në ujë. Madje mikroflluskat nga 15 deri 20 μm!
  • Nëpërmjet heqjes së ajrit nga uji i sistemit zgjatet jetëgjatësia e pompave, pajisjeve komanduese dhe aksesorëve të tjerë të sistemit.
  • Për montim në tubat vertikalë të shuarjes së zjarrit.
Të dhënat teknike
Instalim Horizontal
Presioni minimal i funksionimit 0,2 bar
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura min. e lëngjeve T -10 °C
Temperatura maks. e lëngjeve T 120 °C
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Inputi i lidhjes Rp 2
Lidhja Rp 2
Nr. i art. 2198836
Numri EAN 4048482837536
Pesha 2,53 kg