Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Separator papastërtish Voda Dirt 22 mm për instalim vertikal | Wilo

Separator papastërtish Voda Dirt 22 mm për instalim vertikal

Numri i artikullit: 2198847
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Inputi i lidhjes Ø22mm
Lidhja e daljes Ø22mm
Shpejtësia maks. e prurjes 1,5 m/s
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Vëllimi i depozitës së ujit V 0 l
Presioni minimal i funksionimit 0,2 bar
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura e lëngut min. -10 °C
Temperatura e lëngut maks. 120 °C
Përmasat A 158,0 mm
Përmasat B 230,0 mm
Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Separator papastërtish Voda Dirt 22 mm për instalim vertikal
Numri i artikullit 2198847
Numri EAN 4048482837642
Ngjyra Tunxh
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2018-04-09
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 180
Sasia për shtresë 45
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 237 mm
Gjatësia L 60 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 76 mm
Lartësia H 230 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 197 mm
Gjerësia W 158 mm
Pesha bruto afërisht m 2,1 kg
Pesha neto afërisht m 2 kg
Përshkrimi tekstit

Për sistemet e mbyllura të ngrohjes dhe ftohjes.

Separatorët e papastërtive mbrojnë kaldajën, pompat dhe rakordet nga dëmtimet nga depozitimi i grimcave ndotëse. Separatorët e papastërtive ofrojnë avantazhe gjatë përdorimit në sistemet e vjetra ose gjatë konvertimit të një sistemi të hapur në një sistem të mbyllur.

  • Parandalon depozitimin e grimcave ndotëse në kaldajë.
  • Nëpërmjet heqjes së grimcave ndotëse nga uji i sistemit zgjatet jetëgjatësia e pompave, pajisjeve komanduese dhe aksesorëve të tjerë të sistemit.
  • Për montim në tubat vertikalë të shuarjes së zjarrit.
Të dhënat teknike
Lloj veçuesi Dirt
Instalim Vertical
Filtër i largueshëm po
Valvul bllokuese me sferë po
me xhunto bashkuese jo
Presioni minimal i funksionimit 0,2 bar
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura min. e lëngjeve T -10 °C
Temperatura maks. e lëngjeve T 120 °C
Shpejtësia maks. e prurjes 1,5 m/s
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Inputi i lidhjes Ø22mm
Lidhja Ø22mm
Nr. i art. 2198847
Numri EAN 4048482837642
Modeli Wilo
Pesha 1,96 kg