Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Safe servomotor (për valvulën përzierëse) | Wilo
I ngjashëm me figurën

Safe servomotor (për valvulën përzierëse)

Numri i artikullit: 2001937
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Safe servomotor (për valvulën përzierëse)
Numri i artikullit 2001937
Numri EAN 4016322254157
Ngjyra i/e bardhë
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2013-09-01
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 20
Sasia për shtresë 20
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 120 mm
Gjatësia L 102 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 100 mm
Lartësia H 86 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 100 mm
Gjerësia W 82 mm
Pesha bruto afërisht m 0,5 kg
Pesha neto afërisht m 0,4 kg
Përshkrimi tekstit

Servomotor për automatizimin e rregullimit të përzierjes të sistemit të veçimit WS 5-24 Yonos PICO. Për lidhjen direkte në valvulën përzierëse Wilo-Safe WSM 5-24. Përshtatet me njësinë bazë WSG 5-24.

Ngjitës të vendosur (i kuq/blu) për ngjitjen në butonin kontrollit të motorit Wilo-Safe në përputhje me situatat e instalimit të Wilo-Safe-it (në anën e majtë/të djathtë).

Të dhënat teknike

Linja ushqyese: 230 V, 50 Hz

Fuqia e instaluar: 5 VA

Klasa e mbrojtjes: IP41

Temperatura e mjedisit e lejuar: min. -5 °C, maks. +55 °C

Momenti rrotullues: 6 Nm

Këndi i pozicionimit: 90°

Koha e lëvizjes (90°): 120 sek.

Pesha: afro 0,4 kg

SHËNIM: Nëse servomotori lidhet në Wilo-Safe, koka e motorit të pompës primare të qarkullimit duhet të rrotullohet majtas me 90°. Përveç kësaj, këmisha izoluese duhet të përputhet me faqet e shënuara (shish Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës të sistemit të veçimit Wilo-Safe).

Të dhënat teknike
Lartësia H 86 mm
Gjatësia L 102 mm
Gjerësia W 82 mm
Pesha 0,4 kg
Modeli Wilo
Nr. i art. 2001937