Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Safe WS 5-24 Yonos PICO (komplet për veçim të sistemit) | Wilo
I ngjashëm me figurën

Safe WS 5-24 Yonos PICO (komplet për veçim të sistemit)

Numri i artikullit: 4180050
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz

I sigurt

Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Safe WS 5-24 Yonos PICO (komplet për veçim të sistemit)
Numri i artikullit 4180050
Numri EAN 4048482404424
Ngjyra I/E zezë
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2013-09-01
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 1
Sasia për shtresë 1
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 670 mm
Gjatësia L 400 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 270 mm
Lartësia H 555 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 420 mm
Gjerësia W 224 mm
Pesha bruto afërisht m 18,6 kg
Pesha neto afërisht m 16,5 kg
Përshkrimi tekstit

Ndarja e sistemit me pompë me efektivitet të lartë primare dhe sekondare, si dhe valvul përzierëse, të integruara në një këmishë të përbashkët izolimi. Dy ndarje hidraulike midis anës primare me prodhuesin e nxehtësisë dhe anës sekondare me qarkun ngrohës të dyshemesë.

Grup saraçineskash me konstruksion kompakt, i përbërë nga pozicionet

 • Wilo-Safe WSG 5-24 njësi bazë,
 • Wilo-Safe WSA 5-24 rakord dhe
 • Valvul përzierëse Wilo-Safe WSM 5-24 Mischer.

Ndarja e sistemit është e montuar plotësisht, me kontroll të presionit dhe e paketuar në mbajtës të izoluar

Wilo-Safe WSG 5-24 njësi bazë

Përbëhet nga

 • Pompë qarkullimi për dysheme me trup prej inoksi (Yonos PICO plus 25/1-6-N),
 • Shkëmbyes nxehtësie special WT 5-24,
 • 2 copë multi-valvul bllokuese me sferë me termometër të integruar 0 – 120 °C dhe mundësi lidhjeje R¾" për enën e zgjerimit me membranë,
 • Tub ushqimi dhe rikthim me 2 tuba zhytjeje si dhe tubacionet dytësore prej MS,
 • Manometër 0 – 4 bar,
 • Valvul sigurie 2,5 bar,
 • Rubinet mbushjeje dhe shkarkimi MS,
 • 2 këmisha izoluese EPP, përfshirë mbajtës muri dhe material fiksimi.

Grup lidhjeje Wilo-Safe WSA 5-24

Përbëhet nga

 • Pompë qarku parësor e efikasitetit të lartë Yonos PICO plus 25/1-6,
 • Bërryl ushqimi me lidhje ajrimit R ¼",
 • Termometër 0 – 120 °C, Ø63 mm
 • dhe fuga.

Wilo-Safe WSM 5-24 Mischer

Me mikserin 3-drejtimësh, kënd 90° rregullimi me nivelim dyanësh dhe fuga për lidhje.

Të dhënat teknike

Fuqia nominale: 5 – 24 kW

Temperatura e funksionimit (maks.): 90 °C

Presioni i funksionimit (maks.): PN 6

Lidhjet e qarkut të bazamentit: Ø28 mm brenda

Lidhjet e qarkut të kaldajës: Ø28 mm brenda

Pesha: afro 14,6 kg

Përmasa (Gjat. x Gjer. x Lart.): afro 555 x 400 x 160 mm

Aksesorë

Aksesorët duhen porositur veçmas:

 • Servomotor Wilo-Safe 230 V, 50 Hz, 6,5 VA, 5 Nm, kënd 90° për lidhje direkte me Wilo-Safe WSM 5-24 Mischer.
Të dhënat teknike
Lartësia H 555 mm
Gjatësia L 400 mm
Gjerësia W 224 mm
Pesha 16,5 kg
Modeli Wilo
Nr. i art. 4180050