Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Safe WSA 5-24 (rakord) | Wilo
I ngjashëm me figurën

Safe WSA 5-24 (rakord)

Numri i artikullit: 4186466
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz

I sigurt

Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Safe WSA 5-24 (rakord)
Numri i artikullit 4186466
Numri EAN 4048482404448
Ngjyra Tunxh
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2013-09-01
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 1
Sasia për shtresë 1
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 440 mm
Gjatësia L 350 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 180 mm
Lartësia H 160 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 140 mm
Gjerësia W 90 mm
Pesha bruto afërisht m 3,2 kg
Pesha neto afërisht m 2,9 kg
Përshkrimi tekstit

Rakord për sistemin e veçimit WS 5-24 Yonos PICO, pjesa e ushqimit të anës primare (ana e kaldajës). Përshtatet me njësinë bazë WSG 5-24.

Përbëhet nga

  • Pompë qarku parësor e efikasitetit të lartë Yonos PICO plus 25/1-6,
  • Bërryl ushqimi me lidhje ajrimit R ¼",
  • Termometër 0 – 120 °C, Ø63 mm
  • dhe bashkuesit e filetuar

Rakordi është i montuar paraprakisht.

Të dhënat teknike
Lartësia H 160 mm
Gjatësia L 350 mm
Gjerësia W 90 mm
Pesha 2,85 kg
Modeli Wilo
Nr. i art. 4186466