Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Safe WSG 5-24 (njësi bazë) | Wilo
I ngjashëm me figurën

Safe WSG 5-24 (njësi bazë)

Numri i artikullit: 4186465
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz

I sigurt

Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Safe WSG 5-24 (njësi bazë)
Numri i artikullit 4186465
Numri EAN 4048482404431
Ngjyra I/E zezë
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2013-09-01
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 1
Sasia për shtresë 1
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 670 mm
Gjatësia L 400 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 270 mm
Lartësia H 555 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 420 mm
Gjerësia W 224 mm
Pesha bruto afërisht m 14,5 kg
Pesha neto afërisht m 13 kg
Përshkrimi tekstit

Njësia bazë e sistemit të veçimit WS 5-24 Yonos PICO që përbëhet nga shkëmbyes nxehtësie, dhe saraçineskat e lidhjes për anën sekondare (qarku ngrohës i dyshemesë), e integruar në një këmishë të përbashkët izolimi.

Në veçanti, përbëhet nga

  • Pompë qarkullimi për dysheme me trup prej inoksi (Yonos PICO plus 25/1-6-N),
  • Shkëmbyes nxehtësie special WT 5-24,
  • 2 copë multi-valvul bllokuese me sferë me termometër të integruar 0 – 120 °C dhe mundësi lidhjeje R¾" për enën e zgjerimit me membranë,
  • Tub ushqimi dhe rikthim me 2 tuba zhytjeje si dhe tubacionet dytësore prej MS,
  • Manometër 0 – 4 bar,
  • Valvul sigurie 2,5 bar,
  • Rubinet mbushjeje dhe shkarkimi MS,
  • 2 këmisha izoluese EPP, përfshirë mbajtës muri dhe material fiksimi.

Njësia bazë është e montuar plotësisht, me kontroll të presionit dhe e paketuar në mbajtës të izoluar.

Të dhënat teknike

Fuqia nominale: 5 – 24 kW

Temperatura e funksionimit (maks.): 90 °C

Presioni i funksionimit (maks.): PN 6

Lidhjet e qarkut të bazamentit: Ø28 mm brenda

Lidhjet e qarkut të kaldajës: Ø28 mm brenda

Pesha: afro 14,6 kg

Përmasa (Gjat. x Gjer. x Lart.): afro 555 x 400 x 160 mm

Të dhënat teknike
Lartësia H 555 mm
Gjatësia L 400 mm
Gjerësia W 224 mm
Pesha 13 kg
Modeli Wilo
Nr. i art. 4186465