Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Safe WSM 5-24 (valvulë përzierëse) | Wilo
I ngjashëm me figurën

Safe WSM 5-24 (valvulë përzierëse)

Numri i artikullit: 2027424
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz

I sigurt

Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Safe WSM 5-24 (valvulë përzierëse)
Numri i artikullit 2027424
Numri EAN 4016322481034
Ngjyra Tunxh
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2013-09-01
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim për shitje
Numri për paletë 1
Sasia për shtresë 1
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 192 mm
Gjatësia L 100 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 172 mm
Lartësia H 86 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 114 mm
Gjerësia W 86 mm
Pesha bruto afërisht m 1,4 kg
Pesha neto afërisht m 1,3 kg
Përshkrimi tekstit

Me valvulën përzierëse me 3 rrugë të sistemit të veçimit WS 5-24 Yonos PICO mund të rregullohet temperatura e ujit të ushqimit që rrjedh në shkëmbyesin e nxehtësisë në anën e kaldajës, në mënyrë që në anën e rikthimit të futet uji i ftohtë.

Valvul përzierëse me 3 rrugë (këndi i pozicionit 90°), shkallëzim në të dyja anët (0-10) për operim manual.

Lidhje të filetuara të përshtatshme për lidhje e njësisë bazë WSG 5-24 dhe të rakordit WSA 5-24.

Rregullimi i përzierjes mund të automatizohet me servomotorin Wilo-Safe.

Të dhënat teknike

Presioni maks. i funksionimit: 6 bar

Diferenca maks. e presionit: 2 bar

Shkalla e lejuar e temperaturës: min. -30 °C, maks. +110 °C

Momenti rrotullues i kërkuar: 5 Nm

Këndi i pozicionimit: 90°

Materialet

Trupi, boshti, ventilet konikë: Tunxh

Bokulla e transmisionit: Plastikë

Guarnicionet rrethore: Elastomer EPDM

Të dhënat teknike
Lartësia H 86 mm
Gjatësia L 100 mm
Gjerësia W 86 mm
Pesha 1,3 kg
Modeli Wilo
Nr. i art. 2027424