Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Pompë dyshe Wilo-Sinum D2 230 V | Wilo

Pompë dyshe Wilo-Sinum D2 230 V

Numri i artikullit: 2198867
Të dhënat teknike
Të dhënat teknike
Instalim Horizontal
I lidhur po
Njësia e kontrollit digjital po
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Min. working pressure 1,2
Max. working pressure 3,5
Presioni min. i rimbushjes 4 bar
Presioni maks. i rimbushjes 6 bar
Temperatura min. e lëngjeve T 3 °C
Temperatura maks. e lëngjeve T 70 °C
Temperaturë maks. e ushqimit në sistem 105 °C
Temperatura e mjedisit min. 3 °C
Temperatura e mjedisit maks. 50 °C
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Performanca min. e bojlerit 500 kW
Performanca maks. e bojlerit 4400 kW
Përmasa e instalimit
Inputi i lidhjes G 1¼
Lidhja G 1¼
Të dhënat e motorit
Frekuenca e rrjetit f 50 Hz
Fazë 1
Tensioni i matur U 230 V
Toleranca e tensionit ±10 %
Rryma nominale IN 8,2 A
Klasa e mbrojtjes IP54

Wilo-Sinum Pump D02

Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Pompë dyshe Wilo-Sinum D2 230 V
Numri i artikullit 2198867
Numri EAN 4048482837840
Ngjyra i/e bardhë
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2018-04-09
Paketimi
Lloji i paketimit Europaleta
Tipi i paketimit Paketim transporti
Numri për paletë 1
Sasia për shtresë 1
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 750 mm
Gjatësia L 603 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 1439 mm
Lartësia H 974 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 610 mm
Gjerësia W 452 mm
Pesha bruto afërisht m 55,5 kg
Pesha neto afërisht m 45 kg
Përshkrimi tekstit

Për krijimin e presionit, ajrimin dhe rimbushjen në sistemet e mbyllura të ngrohjes (sipas EN 12828) dhe sistemet (e ftohjes) me ujë të ftohtë.

Pompat Sinum përdoren për ruajtjen e ujit të zgjerimit, ajrimin dhe mbushjen automatike të impiantit si një sistem i integruar me rregullim me ndihmën e mikroelektronikës më moderne. Sistemi i balancuar i zgjerimit të presionit Sinum projektohet sipas vëllimit të përgjithshëm të sistemit dhe të ngarkesës së prodhuesit të nxehtësisë ose ftohësit. Ena e zgjerimit e serisë Wilo-Sinum ofron një efiçencë prej 80%, pavarësisht nga lartësia e dërgimit e impiantit. Në këtë mënyrë ajo është veçanërisht e përshtatshme për impiante të mëdha ose të larta, tek të cilët

tërësia e pajisjeve standarde bashkohet me një enë zgjerimi me membranë në kufijtë e saj.

Veçoritë/avantazhet e produktit

  • Instalim i thjeshtë falë shfletimit intuitiv të menysë në HMI, ekranit të madh dhe mikroprocesorit me vetëmësim.
  • Mënyrat e ndryshme të punës garantojnë një dalje të vazhdueshme të gazit.
  • Teknologjia e përparuar kujdeset për konsumin e ulët të energjisë, jetëgjatësinë e madhe dhe mirëmbajtjen e thjeshtë.
  • Komoditet më i lartë nëpërmjet kontrollit volumetrik dhe rimbushjes automatike gjatë kohës së cikleve të ngrohjes dhe të ftohjes.
  • Dizajni modular ofron fleksibilitet të lartë në instalim.
  • Opsionale: Integrimi në sistemin ekzistues të menaxhimit të ndërtesës nëpërmjet daljeve dixhitale dhe analoge.
Të dhënat teknike
Instalim Horizontal
I lidhur po
Njësia e kontrollit digjital po
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Max. working pressure 3,5
Min. working pressure 1,2
Presioni min. i rimbushjes 4 bar
Presioni maks. i rimbushjes 6 bar
Temperatura min. e lëngjeve T 3 °C
Temperatura maks. e lëngjeve T 70 °C
Temperatura e mjedisit min. 3 °C
Temperatura e mjedisit maks. 50 °C
Temperaturë maks. e ushqimit në sistem 105 °C
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Performanca min. e bojlerit 500 kW
Performanca maks. e bojlerit 4400 kW
Lidhja e tubit
Inputi i lidhjes G 1¼
Lidhja e daljes G 1¼
Lidhja në depozitë G1-PN10-DIN-ISO228-1
Lidhje në rimbushje Rp½-PN6-DIN-EN10226-1
Të dhënat e motorit
Frekuenca e rrjetit f 50 Hz
Fazë 1
Tensioni i matur U 230 V
Toleranca e tensionit ±10 %
Rryma nominale IN 8,2 A
Klasa e mbrojtjes IP54
Informacione për bërjen e porosisë
Numri EAN 4048482837840
Nr. i art. 2198867
Modeli Wilo
Pesha 45 kg
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Sinum

Numri i artikullit 2200594
Botim 2021-12
Numri i faqeve 520
Language bg, da, de, en, es, fr, hu, no, pl, ro, ru, sv, tr
PDF (67 MB)

Wilo-Sinum

Numri i artikullit 4255992
Botim 2023-09
Numri i faqeve 44
Language en
PDF (6 MB)