Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-DrainLift SANI-M | Wilo

Wilo-DrainLift SANI-M

Impianti i madh i pompimit me pompë teke për banesat me një dhe dy familje.

Avantazhet tuaja
Wilo-DrainLift SANI-M

Impianti i madh i pompimit me pompë teke për banesat me një dhe dy familje.

Në sajë të vëllimit të tij veçanërisht të madh të pompave dhe mundësisë së zgjedhjes së mënyrave të funksionimit të motorit, funksionim i vazhdueshëm dhe funksionim periodik, impianti tek për pompimin e fekaleve Wilo-DrainLift SANI-M është zgjidhja ideale për përdorim në banesat me një dhe dy familje me prurje të pakontrolluar të ujërave të zeza. Me kalimin e lirë sferik 44 mm ose 65 mm, me hyrjet me zgjedhje të lirë dhe versionin opsional për lëngje veçanërisht agresive, ajo është fleksibël në përdorim dhe është e lehtë për t’u instaluar. Konstruksioni i lehtë për përdorim e bën mirëmbajtjen veçanërisht të thjeshtë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Montimi dhe transporti më i thjeshtë në sajë të konstruksionit kompakt dhe peshës së vogël
 • Siguri funksionimi në sajë të numrit të madh të takim-stakimeve, mbrojtjes termike të motorit dhe alarmit të pavarur nga rrjeti
 • Dizajni që nuk përson korrozion me plastika teknologjike dhe inoks ofron besueshmëri të lartë
 • Lidhje me zgjedhje të lirë për fleksibilitet maksimal në montim
 • Mundësi përdorimi universal në sajë të disa varianteve me dy dimensione kalimi të lirë sferik (44/65 mm), mënyrës së punës për funksionim të vazhdueshëm ose funksionim periodik, si dhe të versionit për lëngje agresive
 • Mirëmbajtje dhe pastrim i thjeshtë në sajë të kapakut transparent të depozitës dhe të vrimës së pastrimit të valvulës së moskthimit
Përshkrimi i serive
Wilo-DrainLift SANI-M

Konstruksioni

Ready for connection and fully submersible single-pump lifting unit for pumping sewage containing faeces.

Përdorimi

Pumping of sewage containing faeces:

 • In cases where sewage cannot be led to the sewer system via a natural fall.
 • For the backflow resistant drainage in cases where the discharge point is below the backflow level.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Switchgear with mains-independent alarm and collective fault signal
 • Ready-to-plug
 • Tank with inspection opening and transparent cover
 • Analogue level measurement (4 … 20 mA)
 • Non-return valve with inspection opening
 • Thermal motor monitoring with bimetallic strip

Çelësi tip

Shembull:

DrainLift SANI-M.13M/4C

DrainLift

Familja e produktit

SANI

Sistem ngritës i ujërave të zeza

M

Madhësia

13

Lartësia maks. e dërgimit në m

M

Versioni i linjës ushqyese:

 • M = 1~230 V
 • T = 3~400 V

4

Versioni i motorit dhe panelit të komandimit:

 • 1 = Mënyra e punës: S3, Paneli i komandimit: Control MS-L
 • 2 = Mënyra e punës: S1, Paneli i komandimit: Control MS-L
 • 3 = Mënyra e punës: S3, Paneli i komandimit: Control EC-L
 • 4 = Mënyra e punës: S1, Paneli i komandimit: Control EC-L

C

Versioni për lëngjet agresive

Të dhënat teknike

 • Mains connection: 1~230 V, 50 Hz or 3~400 V, 50 Hz
 • Operating mode: S3 10%/S1
 • Fluid temperature: 3 ... 40 °C (37 ... 104 °F), max. 65 °C (149 °F) for 5 min
 • Max. ambient temperature: 3 ... 40 °C (37 ... 104 °F)
 • Vessel volume: 99 l (26 US.liq.gal.)
 • Usable volume with regard to the positive suction head*: 50 l/13 US.liq.gal. (180 mm*)/63 l/16.5 US.liq.gal. (250 mm*)/74 l/19.5 US.liq.gal. (315 mm*)
 • Pressure connection: DN 80, PN 10
 • Inlet connection: DN 100/150
 • Ventilation connection: 75 mm (3 in)
 • Switchgear degree of protection: IP54
 • Lifting unit degree of protection: IP68 (2 mWG/7 d)

Materiale

 • Motor housing: 1.4404 (AISI 316L)
 • Hydraulics: PP-GF30
 • Impeller: PP-GF30 or 1.4408 (AISI 316)
 • Reservoir: PE
 • Non-return valve: PPS

Konstruksioni

Gas- and watertight collection reservoir with collecting space that slopes at an angle and inspection opening with transparent cover. The inlets are freely configurable, level measurement is performed with an analogue output signal 4 … 20 mA. Pressure connection with attached non-return valve with inspection opening.

Drive via a surface-cooled (air) or self-cooling (sheath flow cooling) motor with thermal motor monitoring.

Pre-installed switchgear for automatic operation:

Wilo-Control MS-L

 • Collective fault signal with potential-free contact
 • Integrated and mains-independent alarm
 • Adjustable follow-up time
 • 1.5 m connection cable with attached plug

Wilo-Control EC-L

 • Operation via display and icon-based, alphanumeric menu
 • Collective fault signal with potential-free contact
 • Individual fault signal with potential-free contact
 • ModBus interface
 • Integrated and mains-independent alarm
 • Adjustable follow-up time
 • 1.5 m connection cable with attached plug

Dorëzim

 • Lifting unit with switchgear and connection cable with plug
 • Flange connector DN 80/100
 • Collar DN 100 for pressure connection
 • HT double socket 75 mm (3 in) for ventilation connection
 • HT double socket DN 50 for evacuation connection
 • Inlet set with hole saw 124 mm (5 in) and gasket DN 100
 • Floor fixation
 • Insulation mat
 • 9 V rechargeable battery
 • Installation and operating instructions
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-DrainLift SANI-S#Wilo-DrainLift SANI-M#Wilo-DrainLift SANI-L#Wilo-DrainLift SANI-XL

Numri i artikullit 6088777
Botim 2020-06
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (2 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)