Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-HiMulti 3 | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-HiMulti 3

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • I thjeshtë: Wilo-Connector (bashkues i shpejtë elektrik), çelës Ndezur/Fikur, kapakë të mbushjes dhe të shkarkimit, fiksim më i madh i këmbëve
 • Efikas: Sistemi hidraulik me efektivitet të lartë, harxhimi i ulët i rrymës dhe shumë kompakt falë optimizimit të motorit
 • Me leverdi ekonomike: motor i vogël për përmbushje perfekte të kërkesave
 • Me pak zhurmë (niveli i zhurmave midis 56 dBA dhe 64 dBA)
 • Version si pompë për zbatime private të furnizimit me ujë me dizajn të ri të pompës

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Wilo-HiMulti 3

Konstruksioni

Pompë centrifugale me shumë helika në versionin jo vetëthithës (HiMulti 3) ose në versionin vetëthithës (HiMulti 3 P)

Përdorimi

 • Furnizimi me ujë (miratim për ujin e pijshëm sipas ACS dhe KTW, në versionin S1 edhe sipas WRAS)
 • Spërkatje në formë shiu
 • Vaditje dhe spërkatje
 • Përdorimi i ujit të shiut

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Direkt në motorin me fllanxhë
 • Rele mbrojtëse termike e motorit te versioni 1~230 V

Çelësi tip

Shembull:

HiMulti 3-24 P/1/5/230

HiMulti

pompë centrifugale horizontale me shumë helika për furnizim privat me ujë (Hi = Home Intelligence)

3

Niveli i serisë (1 = bazë, 3 = standard, 5 = premium)

2

Prurja nominale në m³/orë

4

Numri i helikave

P

P = versioni vetëthithës (pa të dhëna = versioni jovetëthithës)

1/5/230

Rrymë alternative 1~230 V, 50 Hz

S1

S1 (opsion) = lloji i bllokuesit mekanik për miratim WRAS (pa të dhëna = për miratim KTW dhe ACS

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz
 • Lejimi Temperatura e lëngjeve: 0 °C deri +40 °C (+55 °C për 10 min)
 • Lejimi Temperatura e mjedisit: -15 °C deri +40 °C
 • Lejimi Temperatura e magazinimit: -30 °C deri +60 °C
 • Lejimi maks. Presioni i funksionimit: 8 bar
 • Lejimi maks. Presioni i hyrjes: 3 bar
 • Klasa e mbrojtjes: IP X4
 • Lidhje në anën e thithjes: Rp1
 • Lidhje në anën e presionit: Rp1

Materiale

 • Trupi i pompës prej polimeri teknik me miratim për ujin e pijshëm sipas ACS, WRAS dhe KTW
 • Helikat dhe këmisha e helikave Noryl GF30 me miratim për ujin e pijshëm sipas ACS, WRAS dhe KTW
 • Mbulesa e pompës dhe boshti prej inoksi
 • Bllokues mekanik qeramikë/karbon

Dorëzim

 • Pompë
 • Dy copë bashkues plastike me guarncione për lidhjen manuale në tub
 • Wilo-Connector (bashkues i shpejtë elektrik)
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Versioni S1 me certifikim për ujin e pijshëm sipas WRAS
Përzgjedhja e produktit
Emërtimi i produktitLinja ushqyeseFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullit
HiMulti 3 3-45
1~230 V, 50 Hz
0,8 kW
13 kg
4189526
HiMulti 3 3-45 P
1~230 V, 50 Hz
0,8 kW
13 kg
4194284
HiMulti 3 3-45 P-S1
1~230 V, 50 Hz
0,8 kW
13 kg
4197374
HiMulti 3 3-45-S1
1~230 V, 50 Hz
0,8 kW
13 kg
4197380
HiMulti 3-23 /1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
9,8 kg
4244127
HiMulti 3-23 /1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
7,8 kg
4244162
HiMulti 3-23 P/1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
9,8 kg
4244147
HiMulti 3-23 P/1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
9,8 kg
4244157
HiMulti 3-24 /1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
10,3 kg
4244128
HiMulti 3-24 /1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
10,3 kg
4244163
HiMulti 3-24 P/1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
10,3 kg
4244148
HiMulti 3-24 P/1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
10,3 kg
4244158
HiMulti 3-25 /1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,5 kW
11,3 kg
4244129
HiMulti 3-25 /1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,5 kW
11,3 kg
4244164
HiMulti 3-25 P/1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,5 kW
11,3 kg
4244149
HiMulti 3-25 P/1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,5 kW
11,3 kg
4244159
HiMulti 3-43 /1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
9,8 kg
4244130
HiMulti 3-43 /1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
9,8 kg
4244165
HiMulti 3-43 P/1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
9,8 kg
4244150
HiMulti 3-43 P/1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,4 kW
9,8 kg
4244160
HiMulti 3-44 /1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,6 kW
11,6 kg
4244131
HiMulti 3-44 /1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,6 kW
11,6 kg
4244166
HiMulti 3-44 P/1/5/230
1~230 V, 50 Hz
0,6 kW
11,6 kg
4244151
HiMulti 3-44 P/1/5/230/S1
1~230 V, 50 Hz
0,6 kW
11,6 kg
4244161